sony ericsson titreşim sorunu

Crazy_SakaryaLi
17-07-2008, 16:59   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
258 mesaj

yhaa k750i kullanıorum ve telefonum 3 defa içindeki yazılımın çökmesinden dolayı garantiye gitti.bu eylülde de garantisi doluyo.şimdiki sorunum ise titreşim.sebebini anlayamadığım bi şekilde titreşim gitti bazen ara sıra gelio ama tam titremio.bi defa titrio bitio.servis testlerinde de denedim titreşim çalışmıyo.acaba yine garantiye mi gidicek bu tel??

birde 3 defa aynı sorundan garantiye giden telefonun bildiğim kadarıyla değişmesi gerekiyor.bu değişim için bizim ne yapmamız gerekiyor??şimdiden teşekkürler...

Son Düzenleme: Crazy_SakaryaLi ~ 17 Temmuz 2008 17:10
uantakya
17-07-2008, 17:49   |  #2  
Yıllanmış Üye
465 mesaj

kardeşim garanti bitmeden yolla ve tam anlayamadım konuyu...

Crazy_SakaryaLi
17-07-2008, 17:51   |  #3  
OP Yıllanmış Üye
258 mesaj

yha sorun kısaca şu?titreşim çalışmıyor..ara sıra gidip gelio titreşim ama şuanda hiç yok..galiba bi temassızlık olabilir.

emre__
17-07-2008, 23:47   |  #4  
emre__ avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,519 mesaj

walla arkdaşım git servise yapış aynı arızayı 3 ten fazla arıza yaparsa ayıplı mal diye değiştirme yapmak zorundalar bide farklı arızalardan 5 kez yaparsa da değiştirmek zorundalar eğer değiştirmezlerse servise de sizi mahkemeye felan vercem diye eğer mahkemeye vereceksin tükoder war tüketiciyi koruma derneği diye oraya gidersin onlar anlatır :D

omer_6134
18-07-2008, 00:01   |  #5  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 6
2,788 mesaj

Evet bende öyle biliyorum 5 kez olunca değişmesi lazım. Sen garanti bitmeden yolla 1-2 kez daha :D
Sonra al yenisini...

Ayrıca şurayı bir kontrol et ;)
Menü > Ayarlar > Sesler ve uyarılar > Titreşimli Uyarı > ... ?

Buradaki seçmiş olduğun şey açık ise sorun var evet, ama seskizken açık olanı seçmiş olabilirsiniz. O zamanda telefon sessiz olduğunda titreşim çalacağı için siz bunu bozuk olarak görebilirsiniz.

Crazy_SakaryaLi
18-07-2008, 08:52   |  #6  
OP Yıllanmış Üye
258 mesaj
OOOOMMMMEEEERRRR
Evet bende öyle biliyorum 5 kez olunca değişmesi lazım. Sen garanti bitmeden yolla 1-2 kez daha :D
Sonra al yenisini...

Ayrıca şurayı bir kontrol et ;)
Menü > Ayarlar > Sesler ve uyarılar > Titreşimli Uyarı > ... ?

Buradaki seçmiş olduğun şey açık ise sorun var evet, ama seskizken açık olanı seçmiş olabilirsiniz. O zamanda telefon sessiz olduğunda titreşim çalacağı için siz bunu bozuk olarak görebilirsiniz.

daiii 2 seneden beri sony ericsson kullanıyorum..sistem testlerinde de denedim..titreşim çalışmıyor.tükoder yardımcı olabilirmiki bana?