merhabalar.size bu konuda aynı zamanda 2 soru sormus olacagım :D baslıkta yazdıgım gibi sony nin full-hd bir televizyonuna sahibim.ps3 mü alsam xbob360 mı bi karar veremedim.ama benim için öncelik görüntü kalitesi bunu bilin.bide bu yakında babam malezyaya gidicek ve tahminim ce ps alırsak ordan alıcak fakat söyle bir sorun var benim 2 arkdasım ps 3 leirni yurt dısında aldı biri singapurdan biri tayvan dan fakat ikisindede soyle bir sorun ikisninde ps 3 nde X ve 0 işaretlerinin yeri değişik.bende alırsam bu sorunu yaşarmıyım.yaşarsam cözümü var mı türkiyede ve paralımı.
şimdiden tesekkürler
buda tv nin özellikler http://www.sony.com.tr/product/t32-ex-series/kdl-40ex402
sony-kdl40ex402 TV im var xbox360 mı ps 3 mü
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
51 mesaj
Son Düzenleme: berkeger ~ 27 Temmuz 2010 13:12
Televizyon güzel görüntüde sıkıntı yaratmaz zaten Bilgisayarının Monitörünüde kullanabilirsin. PS3 'ü bilemicem ama XBox 360 son yıllarda bayağı gözüme girdi. Görüntü kalitesi, özellikleri cidden etkileyici. CRT Monitör 'de bile mükemmel görüntü veriyor bunu bilmeni istedim.
Bahsettiğin PS3 'deki X ve O tuş olayı ise PAL ve NTSC olayı. PAL - Avrupa NTSC - Amerika için. PAL ve NTSC görüntü çıkışları ile alakalı bir durum alan kişi zaten HDMİ kullanacağı ister PAL olsun ister NTSC olsun her oyun çalıştırır makina. Zaten siz Türkiye 'de yaşadığınız için karşılacağınız ürünlerin büyük çoğunluğu PAL olacaktır.
Ancak sorun denebilecek kadar değişiklik şudur ki; NTSC olanların ona tuşu "X" ve PAL olanların onay tuşu "O" dur. :)