Sony Vaio SVS13A1S9ES

Cypriot
09-08-2014, 14:58   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
13 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2013

Merhaba,

Sony Vaio SVS13A1S9ES model bir laptop'a sahibim.Geçtiğimiz zaman içerisinde bir yanlışlık sonucu recovery kısmında olan partion silindi.Ve doğal olarak Assist kısmı artık kullanmıyorum.Ancak format atıp windows işletim sistemini yüklediğim zaman sürücülerini yüklerken açıkcası çok sorun yaşadım.Nedeni de bazı sürücülerin belli bir sırayla yüklenmesini gerektiği ile ilgili.En basiti FN tuşlarnın çalışması veya battery checker gibi yazılımlar.Bu sebepten dolayı Recovery kısmı dvd halinde satın alma şansım var mı? eğer varsa nerden alabilirim yada indirebilim.Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.

Not: Eğer Recovery ile ilgili sorumun yanıtı yok ise driverlerimi yükleyebileceğim özel bir program var mı? Benim yerime doğru bir sıra ve doğru bir yükleme yapabilecek bir program?
Önerilerinizi ve cevaplarınızı bekliyorum

badwizard
09-08-2014, 19:45   |  #2  
badwizard avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 100
1,013 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2008

şu linkten : http://www.sony.co.uk/support/en/product/SVS13A1S9E kullandığın işletim sistemine göre vaio update programını kurarak sistem driverlarını otomatik kurabilirsin, ancak Sony Vaio markasını sattığı için daha ne kadar driver desteği alırız bilmiyorum gerekli driverları yedeklemekte fayda var.