samsungun ekranları çok parlak
Sony Vestel Samsung Hangisini Almalıyım
ekranlarının parlak olmasını çoğu insan beğeniyor ama bana göre, doğallığını yitiriyor aşırı parlak olması.
bende aşırı parlaklığı sevmiyorum
zaten bakıldığında gözüde çok yoruyor Samsung parlaklık konusunu biraz abartmış :)
parlaklık ilgi çektiği için insanda parlaklığı fazla kullanıyorlar
arkadaşım ben başka bir marka diyeceğim kullandığım phılıps alalı baya oldu dokunmatik tuşları ekran çözünürlüğüyle müthiş bir cihaz 3.750 ye aldım senin bütçeni bilmiyorum ne kadar ayrıca ayşe hanım efendi yorumunuzun bi tanesinde vestel türk malı yerli üretim demişsiniz vestelin parçaları yurtdışında üretilip tr de montajı yabılıyor bumudur yerli üretim anlayışınız...Saygılarımla
arkadaşım ben başka bir marka diyeceğim kullandığım phılıps alalı baya oldu dokunmatik tuşları ekran çözünürlüğüyle müthiş bir cihaz 3.750 ye aldım senin bütçeni bilmiyorum ne kadar ayrıca ayşe hanım efendi yorumunuzun bi tanesinde vestel türk malı yerli üretim demişsiniz vestelin parçaları yurtdışında üretilip tr de montajı yabılıyor bumudur yerli üretim anlayışınız...Saygılarıbunu söylediğiniz gerçekten iyi oldu bilmeyen arkadaşlarımızda öğrenmiş olur.
arkadaşım ben başka bir marka diyeceğim kullandığım phılıps alalı baya oldu dokunmatik tuşları ekran çözünürlüğüyle müthiş bir cihaz 3.750 ye aldım senin bütçeni bilmiyorum ne kadar ayrıca ayşe hanım efendi yorumunuzun bi tanesinde vestel türk malı yerli üretim demişsiniz vestelin parçaları yurtdışında üretilip tr de montajı yabılıyor bumudur yerli üretim anlayışınız...Saygıları
philips alınmadan önce philipsin nisan ayında yaptığı şu açıklama okunmalı.
http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/17581703.asp
arkadaşım ben başka bir marka diyeceğim kullandığım phılıps alalı baya oldu dokunmatik tuşları ekran çözünürlüğüyle müthiş bir cihaz 3.750 ye aldım senin bütçeni bilmiyorum ne kadar ayrıca ayşe hanım efendi yorumunuzun bi tanesinde vestel türk malı yerli üretim demişsiniz vestelin parçaları yurtdışında üretilip tr de montajı yabılıyor bumudur yerli üretim anlayışınız...Saygıları
philips tv den cekiliyor o yüzdende ben tavsiye etmem.
phılıps TV konusunda aslında bir çok markaya göre daha başarılı neden çekiliyor acaba ?
teşekkür ederim linkinizi görmemiştim
buradan okuyabilirsinz.
philips alınmadan önce philipsin nisan ayında yaptığı şu açıklama okunmalı.
http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/17581703.asp
Son Düzenleme: stake ~ 15 Haziran 2011 14:17
okudum arkadaşım teşekkürler :)
bende üzüldüm philipsi beğenirim. plazmada panasonic üstüne tanımam
phılıps zaten monitörlerde bile çok kullanılan bir marka
nasıl bu duruma geldiler ne kadar büyük bir marka philipste
phılıps adına üzüldüm gerçekten :(
phılıps teknoloji dünyasında başarılı bir marka, bu yüzden şaşırdım.
hımm kötü olmuş hakikaten aslında güzel bir marka sağlam estetik ürünler yabıyorlar ama diğer firmalar ucuza üretim yabınca bende olsam çekilirim çünkü sen kaliteli üretim yabarsın senin ürettiklerin satılmaz ve zarar edersin çekilmeleri bence yerinde bir karar ama yinede biz aldık bi 10 yıl gider bozulmadan zaten ondan önceki ben ilkokul 2 sınıfa giderken alınmıştı 26 yaşına geldim halende taş gibide ufak birde tüplü o yüzden değiştik
teknoloji ilerledikçe fiyatlar düşüyor.artık pahalı olan iyidir mantığı kalmadı.
çok doğru .ucuza kaliteyi yakaladık artık o yüzdende rekabeet edemeyen cekiliyor.