Sony Xperia Z3'ü IFA 2014'te elimize geçirdik

CHIP Online
04-09-2014, 11:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Berlin'de devam eden IFA'da Sony'nin yeni amiral gemisi Xperia Z3'ü deneme şansı bulduk!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/son ... gecirdik_49368.html

Resimlerle: IFA 2014: TV'ler, cepler, akıllı evler ve fazlası!

Sony bizleri Xperia Z2'yle Şubat'taki MWC'de tanıtmıştı. Biz daha Z2'ye yeni alışmaya başlarken Xperia Z3, dün karşımıza dikiliverdi. Peki Z3, Z2'den ne kadar daha iyi?


Xperia Z3 tek cümleyle anlatmak gerekirse çok iyi bir telefon. Sony, Xperia Z2'de sadece küçük geliştirmeler yapmakla yetinmemiş, tam anlamıyla gurur duyabileceği bir telefon ortaya çıkarmış.


Tasarımı


Telefonun tasarımına her bakan, onun önceki Xperia'lara benzediğini fark edecektir. Özellikle de üst ve alttaki kalın çerçeveler nedeniyle. Ancak ekranın yan taraflarındaki kalın çerçeve, Xperia Z3'te neredeyse ortadan kalkmış. Bu sayede yine 5.2 inç ekran boyutuna sahip olan telefonu tutmak ve tek elle kullanmak, çok daha kolay bir hal almış. Telefonun kasası yine cam, ancak keskin kenarlar yerine yuvarlanmış bir çerçeve kullanılmış. Kenarlarda kullanılan malzeme metal, ancak sert bir plastikle kaplanmış. Sony, plastiği telefon düştüğünde metalin çizilmemesi için kullandığını söylüyor. Xperia Z3'ün tasarımının Z2'ye kıyasla etkileyici olduğunu söylemeliyiz.


Tüm Konu: Sony Xperia Z3'ü IFA 2014'te elimize geçirdik

Resimlerle: IFA 2014: TV'ler, cepler, akıllı evler ve fazlası!

Kaynak: www.chip.com.tr