Sabit Telefon Numarasını Yazın...
Size O Kişinin Hangi Şehirde Hangi Semmt'de Oturduğu Söylesin....
%100 Gerçek...
Ben Denedim Kendi Tel No'mu Yazdım Gerçekten Doğru Buldu.
Şaşırdım..
Sizinle Paylaşmaktan Guruy Duyarım...
Download;http://uploaded.to/?id=98zspk
Şoooook Tel Numarası İle Nerde Olduğu Bulun
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.MatsudaSabit Telefon Numarasını Yazın...ya kandırmayın milleti !!! şimdi denedim bişi olduğu yok. bakın çoğu kişi büyük hevesle 3 yada 4 bin ytl lik süper pc alanlar oluyor.böyle şeyleri indirip, güzelim pc leri batırıyorlar. yapmayın bunları yaaaaaaaa
Size O Kişinin Hangi Şehirde Hangi Semmt'de Oturduğu Söylesin....
%100 Gerçek...
Ben Denedim Kendi Tel No'mu Yazdım Gerçekten Doğru Buldu.
Şaşırdım..
Sizinle Paylaşmaktan Guruy Duyarım...
Download;http://uploaded.to/?id=98zspk
Bence de indirmeyin. Bunu buraya koymandaki amacın ne. Allahım yaa insanları anlamak zor!!!!!!!!!
Böyle örümcek kafalılar olduğu sürece bizim işimiz yaş bunu buraya koymakla beraber eline ne kar geçiyor anlamıyorum..
ewet arkadaşlar indirmeyin bu nun yerine türktelekom rehber var adamın ismini soy ismini bir de bulundıgu şehri yazıyonuz telefon ve oturdugu semt karşınızda [program degildir]
Salak çocuk işte mesleğide hackermış sözde ,
önce o hacker olmak ne demek onu öğrensin !!!
Yalnız biz indirmeyin dedikçe anladığım kadarıyla daha çok kişi çekmişiz konuya. İndirmeyecek olanlar bile indirmiş
ciddi misin bu kadar ciddi olduğunu zannetmiyorum hemen taratıyorum.
mystical93ciddi misin bu kadar ciddi olduğunu zannetmiyorum hemen taratıyorum.Dosyayı Not Defteri İle Acarsanız Anlarsınız... Ne tür Bir şey Oldugunu.
bilgilendirdiğin için saol da eğer virüs programı bişi bulamazsa!
mystical93bilgilendirdiğin için saol da eğer virüs programı bişi bulamazsa!Orda Toslarız İşte Cevabı bende Bilmiyom
ben indirdim ama geri sildim ie ile çalışıomuş daha dogrusu orbit indirdi ama hemen geri gitti açmadım yane ama yinede ben taratırım bitdefenderle bizim pc de olmaz kasper zati celeron duman cıkar heryerden
Valla ben hiç üşenmem formatı basarım.
matsuda firar etti harelde:):):)