Arkadaşlar çıldırmak üzereyim. Google arama motorunda bilgisayarıma formt atmadan önce otomatik sorgu önerileri çalışıyordu. Format atıp sistemi yeniden kurdum ve şu anda sorgu önerileri malesef çalışmıyor. Başka bir bilgisayarda çalışıyor. Ama şimdi benim bilgisayarımda çalışmıyor. Toolbar kurdum oldu ama Toolbar kullanmaya hiç alışkın deilim. Önceden google leb demeden leblebiyi anlıyordu. Ama şimi yok. Neden olabilir acaba. Görsellerde arama yaptığım zaman bir problem olmuyor Sadece google.com.tr de bu sorunu yaşıyorum. Arkadaşımın XP kurulu mkinasında sorunsuz çalışıyor. Bende istiyorum :( Sistem bilgileri aşağıda.
Windows Vista Ultimate 32 BIT
Internet Explorer 8.0.6001
Vista Service Pack 1 ve diğer tüm güncellemeler yapıldı.
Sorgu önerileri sorunu
Bunun için yapmanız gereken; google.com adresine girmeniz ve karşınıza gelen sayfada, aramanızı yazdığınız kutunun yanındaki tercihler bağlantısına tıklamanız. Ardından açılacak sayfanın altındaki Sorgu önerileri adındaki seçeneğin hemen yanındaki Arama kutusunda sorgu önerileri yap seçeneğini aktif ederek Seçenekleri Kaydet düğmesine tıklamanız.
TUANA09 kardeşime teşekkür ediyorum. Güzel bir öneri ama maalesef bu da sorunu çözmedi. Google.com in English seçeneğine tıkladığım zaman Google'in ingilizce sitesi karşıma geliyor. Orda ototmatik sorgu önerileri çalışıyor. Ama Google Türkieyede maalesef bu özellik yok. Başka bir fikri olan yokmu arkadaşlar. Lütfen yardım edin ya. Ben editörüm ve Google arama motorunda sorun yaşıyorum.
Arkadaşlar aynı sorun bende de var. Xp kullanıyordum Vista business a geçtim google arama önerisi çalışmıyor. Ayarlarında çalışıyor gibi görünüyor. Toolbar ve görsellerde arada çalışıyor ama normal sayfada çalışmıyor. Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkür ediyorum....
Arkadaşlar ben sorunu hallettim. Sorun google toolbar dan kaynaklanıyor. Kaç kere kaldırıp tekrar kurmuştum ama düzelmemişti. Özel programla kaldırdım (Revo Uninstaller) sonrada program files ın içindeki google toolbar la alakalı kalan klasörleri sildim ve arama düzeldi.