ben bilgisayarı yeni başladım. fakat istediğm bir virüs proğramını , basit bir ingilizce proğramını veya benim işime yarıyak basit proğramı bana veriyorlar .arkadaşlar. ama ben kendi başıma bu proğramların ne işe yaradığını anlamıyorum. örnek olarak sizin derginizi alıyorum ve içindeki CD de ki proğramların ne işe yaradığını anlayamıyorum ve içindeki proğramların resimlerine bakarakta bir şey anlamıyorum ama ki başkaları o bakarak ne olduğunu ve neişe yaradığını anlıyor ben nasıl bunu anlayabiliim bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.yanlış birşey söylediysem af ola çok teşekkür ederim saygılarımla. sizin cevabınızı dört gözle bekliyorum
soru
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
725 mesaj
sende anlama kıtlığı varsa biz napalım demiyorum=şimdi antivirüs programları bana göre aslında hiç bi işe yaramaz anca sistemi virüs trojen girdikten sonra antivirüs falan hak getire
sen eniysi linux ,(pardus,ubuntu,mint) sürmlerinden birini kulan kafanı fazla antivirüs programlarına yormasın.
ben bilgisayarı yeni başladım. fakat istediğm bir virüs proğramını , basit bir ingilizce proğramını veya benim işime yarıyak basit proğramı bana veriyorlar .arkadaşlar. ama ben kendi başıma bu proğramların ne işe yaradığını anlamıyorum. örnek olarak sizin derginizi alıyorum ve içindeki CD de ki proğramların ne işe yaradığını anlayamıyorum ve içindeki proğramların resimlerine bakarakta bir şey anlamıyorum ama ki başkaları o bakarak ne olduğunu ve neişe yaradığını anlıyor ben nasıl bunu anlayabiliim bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.yanlış birşey söylediysem af ola çok teşekkür ederim saygılarımla. sizin cevabınızı dört gözleBaşkaları nasıl bakarak anlıyor biliyormusun güzel kardeşim;Başkaları yıllarca bilgisayar kullanmış yıllarca sayısız program indirip kurmuş incelemiş.Sen de nasıl anlarsın programın adını google'den aratarak ne işe yaradığını anlayabilirsin.Yavaş yavaş olur bunlar kimse bi anda öğrenmedi bunları.Araştırmacı olmayı seviyorsan çok kısa sürede öğrenirsin neyin ne olduğunu ilk zamanlarda zorluk çekmen normal.