Ne zaman Chrome üzerinden Chip Online'a girsem Chrome çöküyor hem de deli gibi defalarca ayrıca chip doğrudan Chrome'a "like.php" adı altında bir dosya indirme komutu yolluyor devamlı ?
Sorun Chip'te mi yoksa Chrome'da mı?
Bnde de bu sorun var:
[URL=http://img139.imageshack.us/i/52246729.jpg/][/URL]
Ben Firefox kullanıyorum.Açtığım sayfa belki 1-1.5 dakikada anca tam olarak yükleniyor.Anasayfanın yüklemesi bittiğinde ise işte yukarıda resmini koyduğum sorunu bildiriyor.Sık kullandığım diğer sitelerin hiçbirinde bu sorun yok.Hepsi gayet hızlı bir şekilde açılıyor.Bu durum sdece Chip Online için geçerli...
Youtube için DNS ve Host dosyası ayarları yapmıştım.Belki ondan olabilir diye düşünüyorum ama tek sorunlu site Chip Online...
Chip de bisi yok bende mozilla kullanuyorum ve hic bole hata almmıSen de sorun yok diye kimse de olmayacak mı ? Bu ne mantıktır ya?Önce bir düşünün şu konulara cevap yazarken.Bu konuyu benim gibi aynı sorunu yaşayan insanlar için açtım bir çözüm bulalım diye,senin sorununun olmaması bize ne kazandıracak çok merak ediyorum.
bendede yandaki reklamlar bazen gözüküyor bazen gözükmüyor ve sayfa belli belirsiz zamanlarda yenileniyor.
Reklamlar açılmayınca da sayfa çok yavaşlayıp sürekli fare imlecinde meşgul halkası çıkıyor :) bu google yasaklaması ile alakalı olabilir.
chip çok ağır ve fazlaca satır ve script içeren site ben internet hızını ve bağlantının sağlıklı olup olmadığını chip online ile test ediyorum. :D
sorunlar olması normaldir.Geçen hafta ga.js hatası vardı bende de
@Roadrunnner'ın sorunu başta olmak üzere anlatılan tüm sorunları zaman zaman ie,mozilla ve chrome'de yaşadım (chip online da)
Hala mı chrome kullanıyorsunuz. Comodo Dragon kullanın güvenlik+hız ayrıca chip i 0,46 saniyede açtı.hemde bu web tarayıcıyı comodo antivirüs firması tercih ediyor.
Hala mı chrome kullanıyorsunuz. Comodo Dragon kullanın güvenlik+hız ayrıca chip i 0,46 saniyede açtı.hemde bu web tarayıcıyı comodo antivirüs firması tercih ediyor.bende chrome kullanıyom hiç bir sorun yok üstelik ben bu sayfayı 0,25 saniyede açtım internet hızım en düşük pakette
1 - 2 ay önce ben de chrome kullanmaktaydım.Bende de chrome bazı sitelere girdiğimde çöküyordu (chip dahil).Hiç uğraşmadım çözüm için ama.
Arkadaşım aynı sorun bende de var... Bu nedenle chrome kullanamaz oldum... Çünkü en sık uğradığım site Chip.... Bir iki defa bende konu açtım ama tatmin edici bir cevap maalesef yok... Bu nedenle chrome'u kaldırdım... Chromium'da da aynı sıkıntı var... Sürekli like.php diye birşey indirmeye çalışıyor ve çöküyor... Çözersen bana özelden mesaj atar mısın... ???
Ben defalarca kurdum kaldırdım... ama cık olmadı... o nedenle şu ff3 (eski sevgilim :D) ) kullanıyorum...
Like.php sorunu yaşayan arkadaşlara soruyorum...Valla Selçuk Bey ben facebook hesabımı evvel ki ay dondurduğum için kullanmıyorum... Bu nedenle facebook erişimi açık mı kapalı mı pek ilgilenmedim... Açık olsa ne olur kapalı olsa ne olur ? Ben facebook'a değil Chip'e giriyorum sonuçta !!! Facebook ne alaka ??? Giriş yapılabiliyor... (şu an comodo dns'lerini kullanıyorum.)
Bulunduğunuz yerde Facebook erişimi kapalı mı?
bende de chrome var ve hiçbir sorun yok. sorun bilgisayardadır bnce
Valla hükümetimizin(!) Google'ın bazı servislerini ve Youtube erişimini kapattığını biliyorum da Facebook'u bilmiyorum.Herhangi bir erişim sorunu yok Facebook'a.<
like.php çünkü Facebook üzerinden gelmekte. Bizim sunucumuzdan değil. Eğer Facebook'a bir erişim engeli olan bir noktadaysanız, bir sorun yaşanabilir. Ufak bir düzenleme yaptım, şimdiki durum nedir?
Şuan düzeldi sanırım 2 gündür herhangi bir sorun yok,çökme de olmuyor. Teşekkürler
like.php çünkü Facebook üzerinden gelmekte. Bizim sunucumuzdan değil. Eğer Facebook'a bir erişim engeli olan bir noktadaysanız, bir sorun yaşanabilir. Ufak bir düzenleme yaptım, şimdiki durum nedir?
bende de aynı sorun var yeni bir sayfa açtığımda like.php isimli bir dosyayı otomatik olarak indirmeye çalışıyor
Sorun Chrome'dan kaynaklanıyor. Bilgisayarı yeniden başlatınca falan düzeliyor ve sebebini hiç anlayamadım. indir.php, yukle.php gibi .php dosyaları yüklüyor aklına estikçe. Siteyi açmıyor. İnadı tuttu mu da tutuyor :) Kişisel sitemden tutun da, hotmail, facebook ve birçok sitede aynı sorunu yaşıyorum. Farklı yerlerde, farklı dns'ler kullanmama rağmen, Chrome ile giremiyorken Firefox ya da diğer tarayıcılarda hiçbir sorun yaşamıyorum...<