arkadaşlar benim pc bilgim yok denecek kadar az... aralık ayında i5-2430m işlemcili nvıdıa ge force gt 630m 2 gb paylaşımsız ekran kartlı 4gb ddr3 500 gb harddısklı bir laptop aldım şuana kadar çeşitli oyunlar bitirdim gta 4 full grafikte need for speed shift 2 full grafikte cysis 2 full grafikte oynuyordum hiç sorun yoktu ama dün call of duty modern warfare oynundan sıkılıp gta 4 açtığımda açılış yazılarının piksellerinin düştüğünü ve 1366-768 çözünürlüğün 800-600 düştüğünü resource source bölümünün ise 1000 gözüküceğine 256 larda gözüktüğünü gördüm sanki paylaşımlı ekran kartı gibi veya sadece intelin kartını kullanıyor gibi sonra need for speed shift 2 açtığımdada menü kısmında quıckin üstünde ekranda çizgiler lekeler gördüm ekran görüntüsü bozulmuş gibi karışık çizgiler ve oyunda oynanmıcak derecede kasıyor daha önce hatta 1 gün önce böyle sorunlar hiç yoktu ama gel gelelim call of duty modern warfare 3 onda full grafik takılmadan kasmadan oynuyorum oyunlarda sorun olduğunu düşünmüyorum ekran kartımın drıverıda güncel yazılımsal bir problem gibi anlamadım... pc ısınmıyor gta 4 hariç ve bunları denediğim bir süre sonra değil pc açılınca hemen deniyorum bu konuda yardımcı olacak varsa teşekkür ederim ne yapmam gerekir