sorun ekran kartındamı

ekoakastorm
02-02-2012, 21:22   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj

arkadaşlar benim pc bilgim yok denecek kadar az... aralık ayında i5-2430m işlemcili nvıdıa ge force gt 630m 2 gb paylaşımsız ekran kartlı 4gb ddr3 500 gb harddısklı bir laptop aldım şuana kadar çeşitli oyunlar bitirdim gta 4 full grafikte need for speed shift 2 full grafikte cysis 2 full grafikte oynuyordum hiç sorun yoktu ama dün call of duty modern warfare oynundan sıkılıp gta 4 açtığımda açılış yazılarının piksellerinin düştüğünü ve 1366-768 çözünürlüğün 800-600 düştüğünü resource source bölümünün ise 1000 gözüküceğine 256 larda gözüktüğünü gördüm sanki paylaşımlı ekran kartı gibi veya sadece intelin kartını kullanıyor gibi sonra need for speed shift 2 açtığımdada menü kısmında quıckin üstünde ekranda çizgiler lekeler gördüm ekran görüntüsü bozulmuş gibi karışık çizgiler ve oyunda oynanmıcak derecede kasıyor daha önce hatta 1 gün önce böyle sorunlar hiç yoktu ama gel gelelim call of duty modern warfare 3 onda full grafik takılmadan kasmadan oynuyorum oyunlarda sorun olduğunu düşünmüyorum ekran kartımın drıverıda güncel yazılımsal bir problem gibi anlamadım... pc ısınmıyor gta 4 hariç ve bunları denediğim bir süre sonra değil pc açılınca hemen deniyorum bu konuda yardımcı olacak varsa teşekkür ederim ne yapmam gerekir

pankreas76
03-02-2012, 00:56   |  #2  
pankreas76 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 51
1,426 mesaj

kardeş need for speed shift 2 açtığında karışık çizgiler çıkmasının nedeni monitöründen kaynaklanıyor ekran kartı ile ilgisi yok galiba monitörün bozulmuş kardeş

ekoakastorm
04-02-2012, 00:37   |  #3  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj

böyle pc nin dedim belki işe yarar diye format attım düzeldi ama sorunu ne oldugu konusunda bilgim yok monitör bozulsa cal mw3 oynatmazdı bence bir sorun vardı ama şu an hallettim formatla