Merhaba benim bir sorum olacak.
Ben bir FIFA 11 sahibiyim.(PC-Orjinal)Evde 2 tane bilgisayar var.Birisi masaüstü,birisi dizüstü.
Her iki bilgisayardada oyun yüklü durumda.
Laptopta hiç bir sorun yok.Logitech Rumplepad 2 ile FIFA 11'i saatlerce sorunsuz oynayabiliyorum.Masaüstüne gelince ise oynuyorum ama bir maç sonra atıyor.Sistemim şöyle:
Anakart : ASUS P5KPL AM-SE
Ekran Kartı : ATI Radeon HD 4350 512 MB DDR2 1GB HyperMemory
RAM : 1 GB Kinston marka ram var.
İşlemci : Intel Core Duo E7500 2.93 Ghz 3MB cache
Power Supply : AC 220V
İşletim Sistemi : Windows XP Service Pack 2.
Şimdi benim görüşlerim şöyle :
1) Cd'de sorun yok,çünkü laptopta gayet düzgün çalışıyor.
2) Sistemdede sorun yok gibi.Çünkü http://soccercenter.net/forum/k/ ... m-1761637#m-1761637 bu siteye bakarsanız anlarsınız.Adam benimkiyle aynı sistemi kurmuş ve sorunsuzca High'ta oynuyormuş.
3) Directx en güncel yükledim + ekran kartı driverınında en günceli yüklü .
4) Can You Run It? Den baktım.Herşeyden geçiyorum.Ekran kartından geçemiyorum diye gösteriyor ama ekran kartımın tüm özelliklerinin yanında Yeşil bir tik işareti var ve PASS diyor ? . Özellikler yeterli.512 MB yeterli ama bende 1 GB diyor.Pixel Shader 3.0 diyor.Hepsi tamam ama ekran kartının yanında kırmızı bir işaret var.Özellikler tamam,model tamam değil.Ayrıca eğer böyle olsaydı o verdiğim (2. görüşümdeki ) sitedeki adamdada aynı ekran kartı var.Onda neden böyle birşey olmamış anlamıyorum.
Oyun kapanınca girmeye çalıştığımda E0001 hatası veriyor.Bazen tekrar giriyorum ama resimler ve yazılar gözükmüyor.Sadece 1-2 resim gözüküyor oyundada.Bilgisayara reset atıyorum,giriyorum.1 maç sonra atıyor.Ama laptopta böyle bir sıkıntı yok.
Sorun nedir ?