furkankara58 sormuş:
Merhaba Arkadaşlar benım pc de bır sorun var 3 boyutlu onlıne oyunlar oynarken bırden ekran kıtlenıyor bekleyınce renkler bırbırıne karısıyor ve kapanmıyorda laptop oldugu ıcın reset düğmesıde yok.bende mecbur fışını çekıyorum ve pc açılınca renkler hep karmakarışık oluyo
bu sorunla 2 kere karşılaştım ve servıse yollamak zorunda kaldım adamlar resmen soydu benı 300 lıra aldılar ama yınede korkuyorum 3 boyutlu oyunlara gırmeye lütfen yardım edın
ekran kartım geforce go 7300 ram 2 gb wındows xp kullanıyorum yardımlarınızı beklıyorum.
kardeş benım bı laptobum var 4 yıldır kullanıyorum 2 gb ram var 512 mb ekran kartım var paylaşımlı ama 256 mb normalde ben bu pc ıle tüm oyunları oynuyordum ama bırgun benım bılgısayara vırus gırdı yereldısk c falan görünmüyordu görev yonetıcısı yönetıcı tarafından devre dısı bırakıldı falan yazıyordu bende combofıx ı ındırdım bılgısayar düzeldı o sırada ıstanbul kıyamet vaktı oyununa gırdım ve gırdıkten 1-2 dakıka sonra bırden ekran dondu ve karardı dahada gelmedı ( pcyı acınca hıç görüntü gelmıyordu ama lcd ye bağladığımda görüntü gelıyordu)servıste yaptılar sonra pc geldı ben yıne oyun yükledım bu kez wolfteam oynamaya basladım 1 hafta falan sorunsuz oynadım sonra bırgun gırdım wolfteama bır anda dondu dıt dıt dıye durmadan sesler geldı bende fışını çekınce bu sefer yıne bozuldu açınca ekrana görüntü gelmıyordu beyaz ekran cıkıyordu sonra cubuk şeklınde rengarenk şeyler oluşuyordu yıne servıse gönderdım yapıp getırdıler şımdı ben oyun oynamaya korkuyorum bana bır yaardım et lütfen
lenovo 3000 n200 laptobm ekran kartım nvıdıa geforce 7300
eskıden kardes ben 7-8 saat oyun oynuyordum bılgısayar ısınıyordu resmen yanıyordu ama yınede oynuyordum ben hıçbışey olmuyordu bu şekılde 1 sene en az oynadım sımdı ne olduda bu sorunlar ortaya cıktı nolursun yardım et kardeş son çarem sensın bılgısayarı cope atacam artık lütfen
bılgısayarımda soğutucu var ve bu sorunlar oyuna gırdıkten 2-3 dk sonra oldu yanı soğutmayla ılgılı bır sorun olduğunu düşünmüyorum lütfen yardım edın
Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
sıstemım wındows xp
ram 2 gb 1x1
ekran kartım 512 mb paylaşımlı nvıdıa ge force go 7300
anakartım pcı ekspres x16
laptop kullanıcısıyım markası lenovo 3000 n200
4 yıldır kullanıyorum 2007 yılında aldık
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 5.1; Trident/4.0; .NET CLR 2.0.50727; InfoPath.1; .NET CLR 3.0.4506.2152; .NET CLR 3.5.30729)