extreme sormuş:
Selam Arkadaşlar, sorunum şu ;
PC oyun oynamazken , masaüstündeyken ve SolidWorks programındayken sorunsuzken oyunda 3-4 saat sonra kendiliğinden kapanıyor. Sıcaklıklara oyun içindeyken değilde oyun dışındayken, stabilite programlarıyla bakabildim. AIDA64 ile 7-8 dk işlemciye %100 yüklenince 70-71 dereceye kadar çıkıyor. Ekran kartına GPUTOOL la yüklenince 10-15 dk da sorunsuzdur dereceye kadar çıkıyor, bunlar normal değerler değil mi? O.C yok donanımlarda. Bir örnek daha vereyim, 3-4 saat oyun oyun oynarken kapanıyor, monitorden görüntü gidiyor ancak kasanın güç ışıkları ve fanlar dönmeğe devam ediyor. Sonra reset attığımda oyuna girdiğimde bu sefer 3-4 saat değil belki 10 dk sonra aynı olay oluyor. Sorun güç kaynağında mı linki şu =
Yoksa sistemin bakımsızlığından mı? Tozlu sayılır, tozları kompresörle temizlesem ve işlemci termal macununu temizlesem sorun düzelir mi? Yardımlarınızı bekliyorum , şimdiden teşekkür ederim..
Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows 7
Sistem Özellikleri:
Intel Core 2 Quad Q8300
Intel Dp43tf
2*2 gb DDR2 800
Samsung 1,5 TB 5400rpm
Palit GTX 460 2GB
Cooler Master Rs-430-Pcar PSU
Windows 7 Ultimate SP1 (x86)
İnternet Tarayıcı: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1) AppleWebKit/535.1 (KHTML, like Gecko) Chrome/14.0.835.186 Safari/535.1