sinan sormuş:
Masa üstünde bilgisayarımı tıkladıktan sonra HDD'nin hangi bölümü olursa olsun (kronometre tuttum) 2,5sn de açıyo diğer şeyleri tıklamayla açılması bir oluyo komple boş olan bölümde de aynı oluyo HDD'nin kopmle 24,11GB tı dolu F diski ise boş. Disk birleştirmeyi, disk temizlemesinide herzaman yapıyorum.Bu nasıl hızlanır?
bilgisayarım açılırken ''OC , fail plase enter setup to change oc fail settings''
diye bir uyarı veriyo F1 e bastıktan sonra normal şekilde açılıyo sebebi ve çözümü nedir?
Klasör seçeneklerinden her klasörü aynı pencerede aç işaretli olmasına rağman HDD'leri tıkladığımda farklı pencerelerde açıyo ve ben pencere hep yarım açılsın istiyorum ama o hep tam ekran açılıyo küçültüyorum o inadına tam pencerede açılıyo bu sadece HDD'leri açınca oluyor bunun bir çaresi yokmu?
Bana animasyonlu böyle çeşitli şekillerde yazı yazan program lazım mümkünse bana isimlerini yazarmısınız? TÜRKÇE dil seçeneği bulunanları istiyorum özellikle.
Legalxp diye bir program var ve korsan işletim sistemini lisanslı gibi gösterdiği idda ediliyor ben daha denemedim deneyemedim çünkü programı indidim getirdim 4mb lık falan bir program winrar dosyasının içindeydi açtım dosya bozuk dedi o yüzden.mikrosoft un sitesinden güncellemeleri de yapıyormuş bunun gerçekliği varmıdır?
dün norton 2007 yi yükledim denemek için virüs buldum sileyim mi diyo sonra ismi değiştirildi silinemedi diyo.Görev çubuğunda simgesine imleci getirince virüs tanımlarınız çok eski diye bir şey söylüyo.sonra ekle kaldırdan programı kaldırdım bilgisayrımdan HDD ler açılmıyo birlikte aç diye bir ileti veriyo açmıyo üzerinde sağ tıklayınca auto diye bir şey yazıyo en başta sonra aç a tıklayınca açılıyo ve nasılsa aynı pencerede açılıyo ve küçük pencerede daha öncede norton u kurup silmiştim aynı sorunla karşılaştım ondan sonra kendiliğinden düzeldi ne yaptığımı bilmiyorum ama :bu seferde Hdd ler ayrı pencerede ve tam ekran açılmaya başladı ben arım yaptıkça tekrar açtığımda yine aynı tam ekran oluyodu aceba notron dan kalıntı birşeylermi kalıyoda bu soruna sebep oluyo Birde bu sms yollayan siteler var çoğu ingilizce yada başka dillerde bunlar gerçekten yolluyormu eğer yolluyorsa bunlar nasıl kullanılır bir zararı var mıdır? Bazı programlar da var mesele benim bildiğim messenger pro önceden yolluyordum ben kullandım istediğin numaradan isimden gerçekten gönderiyodu ama şimdi yine yolluyo ama benim yazdığımı değil kendilerin yazdığı bir standart bir yazı var onu gönderiyo bunların gerçeklik derecesi nedir? karşılığında ne vermemizi istiyorlar bunu bilmiyorum.. den bedava sms yazdığınızda bu siteleri veriyo ama kullanamıyorum anlamıyorum.hatta bu siteler güvenilir şeylerse derginizde de yayınlayabilirsiniz.
Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
pentium D 3ghz ,512mb ram (fakat ekran kartı onboard 128mb olduğu için 504 gösteriyo),160gb HDD, 300wat kasa dvd yazıcısı,gigabayte 945 anakartı
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1; .NET CLR 2.0.50727)