sorunları nereye yazıyoruz ? mesela benim rumuz sorunum var suspended mı ne hiç acıklama da yok :) RootCr4cK nikim mailime linkl geliyorum tıklıyorum resetliyorum şifreyi anasayfadan giriş yapıyorum K. adı Pass hatalı diyor ne yapmalıyım ?
Sorunlarımız ?
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Forum Yöneticileri hakkında seviyesiz konuşur bunun üzerine bir de küfür ve hakaret edersen, emin ol ki bu üyeliğin de kilitlenecektir...
Forum Uyeleri benim actıgım postları Uyarmadan silmesinler rica ediyorum ayrıca yanlıs da bilgi vermesinler alay eder gibi uyeliğimi açarmısınız ? bu nik kastı beni
Çok istiyorsan yeni bir nick ile tekrar foruma kayıt olabilir, yeni nick'ini de seçmiş olursun, mecvut nick'ten bu saatten sonra hayır beklemezsen iyi olur. Ayrıca Uğur-Onur'un dediği gibi forum yöneticileri hakkında seviyesiz, aşırıya kaçan, maksadını aşan konuşmaları yapanlar asla bu forumda barınamazlar.
yxzForum Uyeleri benim actıgım postları Uyarmadan silmesinler rica ediyorum ayrıca yanlıs da bilgi vermesinler alay eder gibi uyeliğimi açarmısınız ? bu nik kastıBirincisi "Forum Üyeleri"nin mesaj silme gibi bir yetkisi yoktur. İkincisi ise yazdığınız küfür ve hakaretleri bizzat okudum ve gereğini yaptım...Konuyu uzatmanın herhangi bir anlam taşımadığını düşünüyorum, zira Forum'un belirli kuralları var ve katılımcılar bunu kabul etmiş sayılır, hatırlatırım...
Diğer rumuzumu acarmısın ona gecmek istiyorum Uğur bu rumuz sıktı beni gercekten daraldım