Sorunu çözemedim

EĞİNLİ
20-04-2010, 07:11   |  #1  
EĞİNLİ avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj

Arkadaşlar merhaba sorunu yazmadan önce pc bilgilerim bunlar

P4  2.4 Ghz  2 gb bellek 120 gb hardisk ati sapphıre hd 3650 ekran kartı

sorunum yaklaşık 1 sene önce başladı fx5200 ekran kartından daha iyidir diye önce ati sapphıre 9600xt denedim çok sorun verince onu sattım hd3650
aldım.Şunuda belirtmeliyimki xp ve daha sonra windows 7 de aynı sorunları yaşadım.sorunlar önceleri xp de pc çalıştığı halde ekran kararıyor hiç bir işlem yapamıyordum bunun için 2-3 defa format attım (virüs var diye) daha sonra mavi ekran hata iletisi vermeye başladı.resimleri eklemeye çalışacağım win7 de daha sık problem çıkartıyor mavi ekran hata iletisi veriyor çok basit oyun olan metin2 de'de sorun vermeye devam ediyor güvenli modda çalıştırdığımda VgaSave diye bir bağdaştırıcı görünüyor ve çakışma var diyor.

bu hatayı xp'de veriyor

buda windows 7 de

bu ise aygıt yöneticisinde hd3650 yerine bu görünüyor

sapphıre kendi sitesinden sürücüsünü yüklediğim halde böyle bir olay var arkadaşlar millet ati ati diye anlata anlata bitiremiyor ama bir ekran kartında bukadar sorun olursa yeni toplayacağım pc amd yapacaktım kesinlikle bakmayacağım bile ...
İlgi gösteren arkadaşlara şimdiden; Teşekkür ederim

Kapalı Hesap (34907)
20-04-2010, 07:38   |  #2  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 5
1,440 mesaj

Arkadaşım

Önce Ekran kartını sürücüsünü kaldırınız,yeniden BURADANDoğru sürücüyü indirip kurunuz.,  yeniden başlatınız sorun devam ediyor ise biosonuzun ayarlarını defult yapınız.yine devam ediyor ise donanımınızın soketlerine tamoturup oturmadığını kontrl ediniz.,yine devam ediyorise donanımınız da problem var garantiliise satın aldığınız yere faturası ile birlikte teslim ediniz.,

xxömür
20-04-2010, 10:47   |  #3  
xxömür avatarı
Yıllanmış Üye
1,574 mesaj

arkadasın dedikelrini uygula ayrıca bir tek sen sorun yasıyorsun diye ati ye camur atamazsın sorunsuzca kullanan bi dünya insan var öncelikle cözüm yollarını dene servisine ver sonucta kul yapısı

EĞİNLİ
20-04-2010, 16:40   |  #4  
EĞİNLİ avatarı
OP Taze Üye
4 mesaj

Arkadaşın dediklerini zaten yaptıklarım ürün arızalı değil daha önce atisapphıre 9600xt de aynı sorunları vermişti.Sapphıre mail attım microsofta bildirdim.Belki aklıma gelmiyen bilmediğim bir şey vardır diye yazdım.
Ancak görüyorumki marka fanatikliği buradada var ne ati ye düşmanım nede nwidia babamın oğlu ati kartların sorunlarını görmek için googla yazman yeter.

xxömür
21-04-2010, 14:27   |  #5  
xxömür avatarı
Yıllanmış Üye
1,574 mesaj

burada kimse fanatik değil ben suan gtx295 kullanıyorum birinin hakkında yorum yapmadan önce profilini incele