Sorununuz mu var? Gelin Stres atmaya

Mustafa Can
10-04-2009, 22:07   |  #1  
Mustafa Can avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
2,248 mesaj

haydi stres atmaya bu oyunda sinirlendiğiniz şeylere istediğiniz konuda hikaye yazabilirsiniz

ilk ben yazıyorum (aynı zamandada örnek)

sorunum Zone Alarm

Ben - radmin kur
Zone- kurma!!! virüs değil ama zararlıııı!!!
Ben- sana ne ulan? kur sen, next...
Zone- kurdurmaaaam!!! zararlııııı!!! kıymetlimsss
Ben- abi karışma sen? işine bak? next...
Zone- ehehe sildiiim sildiiim kurdurmam ki :)
Ben- ya sabır... hey allahım... ben radmin'e güveniyorum, sen kendi işine bak, bunu görmezden gel, anlaştık mı?
Zone- tamam, kur, karışmıyorum :)
Ben- next, next, çalıştır...
Zone- ehehe!!!! çalıştırmam kiii çalıştırmam kiii, sildiim :)
Ben- !@$@#$@$#
Ben- program ekle kaldır, zone alarm, kaldır
Zone- abi kaldırma beni yaaaaa :(((((((
Ben- kaldıracam
Zune Unistall- Error: Unkown error
Zone- Kakmam ki
Ben- C:\program files\Zone Labs delete C:\windows\system32\Zone Alarm delete [-HKEY_CURRENT_USER\Software\Zone Labs] delete
[-HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Zone Labs] delete
Internet Exploerer- Internet görüntülenemiyor
Ben- !@$@#$@$#
Ben- Format
Zone- Gidiyom ama geri gelecemmm....
Ben- :]

Kapalı Hesap (79876)
10-04-2009, 23:44   |  #2  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
1,252 mesaj

Kahkaha Güzel olmuş geliştirilebilir. Bu diyaloglar.
"Kurdurmazsan bidaha güncellemem seni " Gülümseme

Süleyman.
10-04-2009, 23:47   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
16,587 mesaj

:) Çok hoş...

Selçuk İslamoğlu
11-04-2009, 02:27   |  #4  
Selçuk İslamoğlu avatarı
CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 73
4,133 mesaj

Benim genel olarak tüm "hepsi-bir-arada" antivirüs/firewall/internet security olayıyla yaşadıklarıma benziyor.

Anlamadığım nokta ise, bu tür programların zırt pırt, "abi arkadan kedi geçti", "bak şu IP'ye (bahsettiği google) bağlanıyorsun sakıncalı olabilir"  uyarılana karşı sakin kalan insanlar, Vista'nın UAC'sine laf atıyor.

O yüzden kişisel sistemimde asla ama asla kurmayacağım nadide programcıklardır. Antivirüs mü var abi, Firewall mu, modemimle Windowstaki yetiyor. Zaten zararlılar benden habersiz çalışmaya çalışırsa UAC de uyarıyor. Temiz...

2 seneye yakın, herhangi bir virüs, trojan vs vakası yaşamadım bu düzenle. Eh tabi, her önüme açılan kutucuğa da evet demiyorum... Tıklamadan önce linklere göz atıyorum veya tıkladığımda adresin ne olduğuna dikkat ediyorum.

Genel olarak kişisel PC güvenliğinin ingilizce deyimle "overrated", Türkçesiyle "hakkettiğinden fazla abartılan" bir konu olduğunu düşünüyorum.

Tabii ki güvenlik tedbirlerini alacaksın ama böyle paranoyak yazılımların da sizi paranoyak biri haline çevirmesine de izin vermeyin. Aslında gariban yazılımların da bir suçu yok. "Önerilen" olarak kurulduğu zaman pek bir sakinler. Ama kimi gördüysem kuran, hepsi "maksimum" paranoya modunda kurduğu için bu programları, biraz da garipsiyorum.

arda001
11-04-2009, 22:16   |  #5  
Yıllanmış Üye
190 mesaj

pctools antivirus+windows defender+firewall+usr modem+ie8  şimdilik sorun yok

PcMaKeR
12-04-2009, 00:11   |  #6  
PcMaKeR avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 6
8,935 mesaj

norton 360 v2. standart ayar.

ve aşağıdaki gibi sakin bir norton. arada beni uyarmadan çalıştırmış antivirusu. incelemek için bir iki virus buldum netten gitmiş rar ladığım halde rarlı dosyayısilmiş. neymiş varsayalın ayaraları azıcık oynamak lazım mış. sonuçmu bende mutluyum oda firewall ı çok iş görüyor :D

aha yepyeşil:

işin garip yanı nod32 nod32 dediler gittim kurdum harici harddiskime bile dokunmamış. norton orayı bile kurcalamış ne işse.

Son Düzenleme: PcMaKeR ~ 12 Nisan 2009 00:13
yemre_kara
12-04-2009, 07:14   |  #7  
Yıllanmış Üye
360 mesaj

Süperdi. Yİ bir yöntem.

murderer09
13-04-2009, 22:58   |  #8  
Yıllanmış Üye
452 mesaj

Virüs, Spam, Solucan gibi zararlı gözüken aslında cok yararlı olan yazılımlar bilgisayarcının can yoldaşıdır. Bu şahıslar üzerinde değişiklik yaparak çevrenize bulaştırabilirsiniz Kahkaha

Ahmet Ertuğrul
13-04-2009, 23:24   |  #9  
Ahmet Ertuğrul avatarı
Yıllanmış Üye
3,649 mesaj
PcMaKeR
...işin garip yanı nod32 nod32 dediler gittim kurdum harici harddiskime bile dokunmamış. norton orayı bile kurcalamış ne işse.
Nod32'de harici hdd'yi temizleyebilmek için özel ayar yapmak gerekiyor. Varsayılan ayarıyla temizlemiyor, sadece buluyor, saçma bir şey.Hmph

_-KeePeR-_
15-04-2009, 12:34   |  #10  
Taze Üye
14 mesaj

Güzel OLmuş.