Sosyal alışveriş dönemi başlıyor!

CHIP Online
27-12-2012, 00:01   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Sosyal medya, alışveriş ve eğlenceyi bir araya getiren yeni alışveriş sitesi, bakın nasıl işliyor!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/sos ... basliyor_37782.html

Sosyal medya dinamikleri çevrimiçi alışveriş deneyimi ile netlence.com' da bir araya geliyor ve dünyanın ilk gerçek sosyal alışveriş dönemi Beta sürümü ile başlıyor.


A46 Grup bünyesinde kurulan netlence.com internet sitesi; sosyal medya, alışveriş ve eğlencenin muhteşem karması olarak kullanıcıların beğenisine sunuluyor.


Netlence market tıpkı arkadaşlarınızla alışverişe çıkmak gibi. Onların ilgi alanlarından, yorumlarına, beğenilerinden, marka deneyimlerine, arzu ettikleri ürünlerden, hediye listelerine kadar birçok sosyal alışveriş bildirimi ile alışverişlerinizi eğlenceye dönüştürebileceksiniz.


Netlence'nin gelişmiş sosyal altyapısı ise; doğum gününden, mezuniyete, düğün davetinden, "küçük bey"in sünnetine kadar tüm özel günleriniz için etkinlik oluşturarak, hediye ve ihtiyaç listelerinizi arkadaşlarınızla paylaşabilmenizi sağlıyor. Böylece arkadaşlarınız ihtiyaçlarınıza doğrudan katkıda bulunurken, siz de sadece ihtiyacınız olan ürünlere sahip oluyorsunuz.


Bir etkinlik yaratmadan da, netlence.com'un yüzlerce marka ve binlerce ürününden oluşan marketinde, eminiz ki, sevdiklerinizi veya kendinizi şımartacak bir şeyler bulabileceksiniz.


Tüm Konu: Sosyal alışveriş dönemi başlıyor!

Kaynak: www.chip.com.tr