Sosyal Medyada Popüler Olun

Parakazanmaus
03-02-2012, 23:22   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
11 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2012

Siz de sosyal plus sitesini kullanarak sosyal medyada popüler olun. Sosyal plus sitesinde herşey kredilerle çalışıyor mesela siz size gösterilen facebook sayfalarını organik olarak beğeniyorsunuz ve karşılığında krediler kazanıyorsunuz. Tabi siz de kendi facebook sayfanızı, bloğunuzu vs. ekleyip her tıklama başına kaç kredi vereceğinizi seçiyorsunuz. Bu şekilde bir yandan kredi kazanıp diğer yandan kazandığınız kredileri sayfalarınıza tıklayanlara vererek sosyal medyada herkes biribirini desteklemiş oluyor. Bu sayede twitter da takip sayınızı, facebookta sayfalarınızın hayran sayılarını, bloğunuzun ziyaretçi sayılarını arttırabilirsiniz. Sosyal plus sitesinde facebook, twitter, google plus ve youtube sosyal medya siteleri kullanılıyor. Ayrıca hepsi bu kadar da değil sitenize ekleyebileceğiniz sosyal plus bannerı, sosyal plus linki veya tavsiye linkiniz üzerinden siteye kayıt olan ziyaretçilerinizden de krediler kazanabiliyorsunuz.

    Sonuç olarak ne kadar kredi kazanırsanız o kadar kendinizi tıklatabilir ve bu şekilde sosyal medyada popüler olabilirsiniz.

Sosyal Plus sitesine buradan üye olabilirsiniz.

sosyalik
04-02-2012, 00:33   |  #2  
sosyalik avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 47
1,710 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2010

Sosyal medyanın amacına uymayan şeyler... Böyle yollara başvurmak yerine insanların ilgisini çekecek şeyler paylaşın.

Parakazanmaus
04-02-2012, 13:51   |  #3  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
11 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2012

İnsanlar uzun ve klasik yollar yerine böyle insanlar klasik yöntemler yerine kendilerine daha kolay olan bu tip servisleri kullanmayı sevdikleri için bu konuyu paylaştım. Çünkü facebook ve twitterda hem güzel paylaşımlar yapmanız hem de sabırlı olmanız lazım birçok insanda da sabır olmadığına göre benim de bu tür servisleri paylaşmam gayet doğaldır. Üstelik herkes kendine göre tercihini yapabilir. Bu servis size uymuyorsa uyan başkaları kullanabilir yani.