soyle bi rpg oyunu ariyorum

ozanaab
23-02-2012, 20:19   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,434 mesaj

arkadaslar daha once oynadigm bikac oyun vardi ama isimlerini unuttum
karakterimi clasimi seceyim savasci buyucu defansir gbi
inventorim olsun ko daki gibi
itemler olsun yaratik kesym ilerlym item dusureym para toplym saticilar olsun
str int dex gbi seyler de olsa iyi olr ama olmasada olur oyle olursa daha iyi tam rpg olur herseyni kendim blirlerim
karakteri istedgm gbi yapym mesela savasciysa istiyosam atakci istiyosam defansci yapayim vb.
offline olsun, online pc dayanmaz cunki 1mbps net var
makinem de p3 733 islemci 256mb sd 133 ram 32mb tnt2 64 model ekran karti
kalite onemli degil 2d de olabilir.
buldurs gate i ovduler denedm 1 i de 2 yi de ama begenemedim
icewind dale hosuma gitti ama gercekten fakat cok sikici ve cok bunaltici sikiyo bir yerden sonra napcagini bilemiyorsun
onerilerinizi bekliyorum yardimci olan herkeze tesekkurler
bot: bazi kelimeler yanlis anlasilmasn klavyem ingilizce ve bazi harfler yok tr de yapamiyorum
isletim sistemim xp fakat eger gerekecekse 2000 ya da 98 ya da 98 se vb. ne uygunsa kurabilirim
tesekkurler

Kapalı Hesap (230936)
23-02-2012, 21:50   |  #2  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 12
771 mesaj

Arkadaşım, oyun hakkında yazdıklarına bakılırsa sen tam Diablo' dan bahsetmişsin. Oyunu ben hiç oynamadım ama hikayesini okumuştum oradan aklımda kalmış. Böyle büyücü var, savaşçı var, okçu var. Tam dediğin gibi yani. Diablo I ve II'yi sisteminde rahatça oynayabilirsin.

ozanaab
23-02-2012, 23:27   |  #3  
OP Yıllanmış Üye
1,434 mesaj

diablo 2 ye ayri bi ek paketi varms onunla birlikte olup biten arkadaslarm vardi hatrlardm bikac kere gormstm ama incelemedgm icn anlamamstm, ismini cok duydum ve cogu sitede diablo 1 gelmis gecms en iyi rpg diye geciyor, hala da en iyisi oymus ama aradgm gbimi diye emin olamadgm icn ugrasmamstm. 1.sini indiriyorum su an, begenirsem 2.sine de bakarim, fallout diyenler var, o nasil peki? ben knight cabal archlord ve godswar online oynadim bgune kadar, oyle bir sey ariyorum iste

kloster
24-02-2012, 09:10   |  #4  
kloster avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
388 mesaj

Rappelz online harika bir oyun . tam istediğine göre bir sürü skil 40tane filan 1.sınıf seçincde 50 olunca 2.sınıf 148olunca 3.sınıf seçiyosun çok eğlenceli ve sabır gereteren oyun .

ozanaab
24-02-2012, 21:42   |  #5  
OP Yıllanmış Üye
1,434 mesaj
Alıntı: kloster  
Rappelz online harika bir oyun . tam istediğine göre bir sürü skil 40tane filan 1.sınıf seçincde 50 olunca 2.sınıf 148olunca 3.sınıf seçiyosun çok eğlenceli ve sabır gereteren oyun .
makinem pentium 3 733mhz 256mb ramim var 32mb da vga`m var bu oyun bayagi bi uymuyor sistemime

ozanaab
25-02-2012, 00:20   |  #6  
OP Yıllanmış Üye
1,434 mesaj

bilmiyorum faydasi olur mu ama stalker serisini 4 oyununu da defalarca oynadm bitirdim gercekten mukemmellerdi hosuma gitti, hatta s.o.c. omrumun oyunuydu diyebilirim, eger bulabilirsenz oyle bir sey gercekten cok dua okuyacagm :) hic bitmese de olr oyun sorun degil konusu da degil kendmi gelstreyim boyle uzun uzun oynyaym sikilmam hic bitmesin :) yeni seyler bulaym hep sonsuz olsun vb.

bilkeytuzla
25-02-2012, 10:52   |  #7  
Yeni Üye
39 mesaj

Ev hanımları, öğrenciler, memurlar, hemşireler, asgari ücretliler serbest zamanlı  HERKESE EK İŞ
İLGİLENEN ARKADAŞLARIM AŞAĞIDAKİ LİNKİ TIKLAMALARI HALİNDE FORUM AÇILACAK DOLDURALIM FORMU.. ARDINDAN 6 DK LIK BİR VİDEO İZLEYECEKSİNİZ VİDEO BİTİNCE EKRANI KaPATMAYALIM ÇÜNKÜ SİSTEM SİZİ DETAYLI BİLGİ ALABİLMENİZ İÇİN CANLI DESTEK HATTINA YÖNLENDİRİYOR.. BURDA ODADA GÖREVLİ ARKADAŞLAR BİZLERİ YÖNLENDİRİYOR..   

http://www.onlineisplatformu.com/EKKAZANC

DETAYLARI  İZLEMEK İÇİN
http://www.dailymotion.com/video/xoamtr_detayli-bylgy-ycyn-http-www-onlineisplatformu-com-ekkazanc_news