Sözde 16 Mbit
Oha hemen müsteri hizmetlerini ara one yaf hani 16 mb deyip 1 mb verirler anlarımda bune böle :D
adil kullanım kotasını aştın mı dostum?
Laf olsun diye koymuş. Kesin o esnada birşeyler indiriyordu. Upload hızı daha yüksek çünkü.
TTNET ve hızlı net hayaldir hayaldi gerçek oldu demenin tek yolu SUPERONLINE FIBER OPTIK INTERNET...benimdi bugün faturam sıfırlandı sözde 8Mbps net varama 2.93 Mbps indirme
0.48 upload :( arayacam şimdi ttneti
bide torrentten oyunu 900 kb/s ile çekmem lazım o hıza ttnet yüzünden çıkmıyor
akk de sıfırlanda anlamadım gitti
tahadüt bitince bende uydunete geçicem kaldı 2 yıl :)
10 mbit sınırsız kablonetim. 3 hafta önce geçtim 16 mbit netlimitsizi kapattırdım.
8 mbit alıyordum. Kablonette hiç 10 mbit altına düşmedim. Mükemmel bir modemim de oldu. 99 tl veririm ama kalitemden yoksun kalmam.
Şimdi sıra full hd 46" led tv ye sıra geldi. Onu da aldım mı hem evlilik çeyizleri tamam olacak hem keyfime bakacam. Kablonet varsa apartmanınızda keyfinizi yaşayın...
buda download hızım genelde.(Speed test sapıtıyor bazen ama hiç 10mbit altına düşmedi. upload da 1 altına düşmedi)
Full torrent kasıyor makina...
Gerçekten çok harika. Ama o hıza göre indirme düşük yaf.
10 mbit sınırsız kablonetim. 3 hafta önce geçtim 16 mbit netlimitsizi kapattırdım.
8 mbit alıyordum. Kablonette hiç 10 mbit altına düşmedim. Mükemmel bir modemim de oldu. 99 tl veririm ama kalitemden yoksun kalmam.Şimdi sıra full hd 46" led tv ye sıra geldi. Onu da aldım mı hem evlilik çeyizleri tamam olacak hem keyfime bakacam. Kablonet varsa apartmanınızda keyfinizi yaşayın...
buda download hızım genelde.(Speed test sapıtıyor bazen ama hiç 10mbit altına düşmedi. upload da 1 altına düşmedi)Full torrent kasıyor makina...