sözlük-çeviri

history83
16-04-2011, 12:07   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
758 mesaj

3 tarayı kullanıyorum. i.e mozilla ve chrome.bunlardan chrome da çeviri araç çubuğu eklentisi var ancak diğerlerinde yok. chromeye nasıl eklediğimi hatırlamıyorum.diğerlerine de bu eklentiyi eklemek istiyorum ama yapamadım.nasıl olacak?

ramcixx
16-04-2011, 12:22   |  #2  
ramcixx avatarı
Yıllanmış Üye
198 mesaj

Tarayıcıdan tarayıcıya değişebilir.Bu konuda sana farklı bir alternatif sunabilirim.Bilmem tatmin edici olur mu.  http://www.sozluk.net/ adresinden ÇEVİRİ sekmesine tıklayarak çeviri yapabilirsin. Sık Kullanılanlara eklersen kolayca erişebilrisn.Ama yabancı sitelerin çevirisi diyorsan yardımcı olamıcam.

history83
16-04-2011, 13:23   |  #3  
OP Yıllanmış Üye
758 mesaj

teşekkürler o da iş görür ama diğeri daha pratik oluyo.ebayda falan kullanıyorum da sürekli o yüzden lazım oluyo.çok işime yarıyo format atcam bilgisayara şu an chorome de kullanıyorum sırf bu yüzden format atamadım nereden yüklediğimi bulsam bu araç çubuğunu chromede kendiliğinden mi geldi ben mi yükledim yada nasıl yükledim? hatırlasam format atcam.

£l£ssar
16-04-2011, 14:59   |  #4  
Üye
72 mesaj

chrome un google translate hizmeti var. yani tümleşik bi hizmet olması lazım. ben öyle biliyorum. sen yabancı bi sayfaya girdiğinde google çevirilsin mi diye soruyo ve istersen çeviriyo. ylanız firefox un böyle bi eklentisi olduğunu bilmiyorum. firefox ile bir siteye googleden gireceğin zaman, sonuçlarda sayfa adının sağında bu sayfanıın çevirisini yap butonu var ona tıklayıp ordan çevirilmiş sayfaya girebilirsin.