sözlük olayı

redoffire
31-01-2011, 17:43   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
8 mesaj

arkadaşlar merhaba. konuyu doğru yere açtığımdan emin değilim ama umarım bir sorun olmaz. başıma ilginç bir durum geldi. ben bir sözlük yazarıyım. yazarıydım daha doğrusu. sözlükte geçinemediğim bir yazar vardı. bu yazar birgün açtığım konu başlığı altına facebook unu buldum diye mesaj yazmış. link e girdim ve benim profilim çıktı. günlerdir kafamı kurcalıyo bu durum. hiçbir şekilde mesajlaşmam olmadı. sözlüğe kayıt olurken verdiğim msn adresiyle face'deki de farklı. anlamadım gitti. yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkürler herkese...

Dreakan
31-01-2011, 17:57   |  #2  
Üye
72 mesaj

Arkadasım kandırmıslar seni yeme bu kadar basit numaralari...
Facebookun bir linki var kime verirsen ver kisinin kendi sayfasına doner sanada onu gondermistir endiselenme..

Son Düzenleme: Dreakan ~ 31 Ocak 2011 17:58
Onuralp Yılmaz
31-01-2011, 18:49   |  #3  
Yıllanmış Üye
922 mesaj
Alıntı: Dreakan  
Facebookun bir linki var kime verirsen ver kisinin kendi sayfasına doner sanada onu gondermistir endiselenme..
Artık demode oldu o numara :)

redoffire
31-01-2011, 19:08   |  #4  
OP Taze Üye
8 mesaj
Alıntı: Dreakan  
teşekkür ederim öncelikle. ancak başka bir ihtimal olamaz mı? yani gerçekten bir şekilde ulaşması mümkün mü?

Dreakan
31-01-2011, 19:13   |  #5  
Üye
72 mesaj

Ozel bilgilerini paylasmadıysan hic birsey olmaz ki sende aynen oyle yapmıssın..