mrb arkadaşlar pc ye yeni format attım ve güncelleştirmeleri kuruyordum.yazılım güncelleştirmesi yükleme sihirbazı çıktı.SP3 e yükseltecek sistemi.(benim ki SP2)bu durumun bir sakıncası yoq değil mi?
*NOT*:acil bekliyorum.sihirbaz görev çubuğunda bekliyor!!!
SP 2'den SP 3'e
Orjinal lisan ile yüklenmiş bir Xp sahibi iseniz kesinlikle sorun çıkmaz sadece etkinleştirme isteyebilir onuda internetten zaten yapmanız için sizi yönlediriyor.
aksi bir işletim sisteminiz var ise sorun çıkma olasılığı çok yüksektir.
sakarboyOrjinal lisan ile yüklenmiş bir Xp sahibi iseniz kesinlikle sorun çıkmaz sadece etkinleştirme isteyebilir onuda internetten zaten yapmanız için sizi yönlediriyor.sağol sakarboy.orijinal...aksi bir işletim sisteminiz var ise sorun çıkma olasılığı çok yüksektir.
Hiç bir sakıncası yok sadece tema değişikliği yapamazsınız onuda internetten indireceğiniz bir paçla halledersiniz
peki sistemimin yedeğini nasıl alırım.bunu yapmadan önce sistemiizin yedeğini alın diyor...
Başlat/tüm programlar/donatılar/sistem araçları bölümünde yedek yazan yerden
Ama norton ghost en süper yedekleme şekli
YasarSBaşlat/tüm programlar/donatılar/sistem araçları bölümünde yedek yazanbende sistem araçlarında yedek yazmıyor...
deadly_saw000Yedekleme yazar ordabende sistem araçlarında yedek yazmıyor...
YasarSYedekleme yazaryaz-mı-yor.
Nasıl yazmaz arkadaşım bu işte bir gariplik var.Sen en iyisi norton ghosla imaj almayı dene.Ama tekrar söylüyorum eğer Donatılar/Sistem araçlarında yedekleme diye bişey yazmıyorsa bir gariplik var
professional olmadığı için olabilir mi? ya dosyaları kopyala d ye olsun bitsin :D
gerek kalmadı yedekleme yapmadan güncelledim.şu meseleye gelince win xp home edition sp3(oldu) yedekleme namına hiçbir şey yazmıyor..
------
bu win xp service packe 3 olunca ne değişti ya?
Servis pac.2 den sonra çıkan tüm güncellemelere sahip oldun
deadly_saw000sağol...Sende saol
benim 3 aylık xp mde boot.ini uçmuştu ilk chip vermişti chipten indirmiştim
orjinalse sorun olmas ama değilse sorun çıkabilir
Sistem yedeğini boşver sen önemli dosyalarını bir cd Aktar olası bir sistem dosyası vs. butip sorunların çıkma riski olabiliyor bu tip SP güncellemelerinde herhangi bir göçme ihtimaline karşı sen kendi belgelerini vs. kendine ait dosyaları yedekle ondan sonra yap güncellemeni..
illede sistemdeki yedeklemeyi yapmak zorunda değilsin. genel olarak dosyalarını yedekle demek istiyor.
tavsiye etmem ben yükledim sistem kafayı yedi format attım yükledim daha kötü oldu en iyisi sp2