Arkadaşlar güncelemesonrası bir hata meydana geldi, sorunu nette aradım birçok kişininbaşına aynısı gelmiş ama tam bir çözüm yolu öneren maalesef bulamadım.Sorunu microsoft un sitesinde destek kısmına ilettim. Sizden de yardımbekliyorum.
Sorunu destek bölümüne yazdığım gibi aynen kopyalıyorum...
Windows Vista Starter İşletim Sistemi Yüklü Casper Markalı Dizüstü bilgisayaraWindows Update Programı aracılığyla SP1 yüklemesi gerçekleştirdim.Yükleme bittikten sonra bilgisayarı yeniden başlatıp kurulumubitirmesini bekelrken bir hata ile karşılaştım. Siyah ekran üzerinde şuşekilde bir yazı mevcut.
!! 0x0000034 !! 252/87110 (_0000000000000000.cdf-ms)
Kapatıp açtığımda yine aynı ekranla karşılaşıyorum.
Güvenli modda çalıştırmayı denediğimde dosyalar yükleniyor aşamasında bekliyor ve bilgisayar açılmıyor.
Recovery DVD olşuturulmadığı için DVD kullanarak sistem geri yükleme yapamıyorum.
İnternette araştıdığımda birçok kişinin aynı sorunla karşılaştığını fakat gecerli bir çözüm bulamadıklarını gördüm.
Acilen yardımınızı bekliyorum.
İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.
Sp1 Güncelleme Sonrası Hata - Pc Açılmıyor Acil !!
1 bilgisayarınız sp1kurarken kurulum anında bilgisarınızı kapatmayacalıştınızmı veya kurduktan sonra siz kendinizmi bilgisarı yeniden başlatınız yoksa bilgisayar kendisimi yeniden başladı
2 bilgisayar eyer kendisi yeniden başladıysa bilgisayar kapanırken günceleştirmeleri bilgisayara kurar tabi buda zaman alır o anda siz bilgisayarın kendiniz kapatıp veya fişini cektinizmi bilgisayar yeniden başladığında o günceleştirmelerin ikinci adımı bilgisayar uygular siz o anda bilgisayar kapatıp yada fişini cektinizmi çünkü bende günceleştirmeleri yüklerken yüklemesi bitti yeniden başladı günceleştirmeler kuruluyordu ben onda bilgisayarı kendim kapatmaya calıştım kapatamadım fişini cekmiştim bilgisayarım acılmamıştı hata kodunu tam hatırlayamıyorum ama format atmak zorunda kalmıştım yani sp1 veya sp2 yüklerken bilgisayara karışmayacaksın bilgisayar zaten sp1 veya sp2 kurarken zaten o kendiliğinde kapanıp acılıyor işlemin bitiğinde ekrana biryazı gelir size bitiğini bildirir
3 bütün sürücüleriniz güncelmi güncel değilse günceleştirin özelikle ekran kartınızın sürücüsünü