bilgisayarım p4 3.2 1gb ram 120 hdd 128mb ekran. 4 aylık bilgisayar
lisanslı xp pro cd lerim var birtanesi sp1 li birtanesi sp2 li sp2 li olan çizik olduğu için oradan yükleme yapamıyorum sp1 li cd ile windowsu kuruyorum, updateye giriyorum güncelliyor sp2 yi buluyor
yüklüyorum yükleme bittikten sonra restart yaptırıyor açılıyor ve siyah xp ekranında yeniden restart atıyor ve bilg. açmıyor. bu işlemi aynı makina üzerinde 4 kere temiz format atarak denedim olmadı. güvenli kipte açıp sp2 yi kaldırınca bilgisayar açılıyor ve çalışıyor. bu sorunu microsfta yazıdğımda bilg. teknik olarak bir sorun olabileceğini herşeyin normal olduğunu söylediler. ilave olarak setuptan sp2 yi kurmadan usb portlarını kapatmasını tavsiye ettiler onuda denedim yine olmadı.
bilg. bayisine gittim sp2 li elimde cd olduğunu ve bozuk olduğunu söyledim bana kendi ellerinde olan sp2 li bir cd kopyası verdiler onunla yükleme yaptım yine yine updateye girdim eksik olan sp2 dosyalarını buldu 70 mb boyutunda olması lazım. onu yükledim resart etti işlem bitince yine bilg. açılşmadı.
şöyle denilebilir madme olmuyor sp2 olmadan kullan. sp2 işyerindeki progrmaın güvenli çalışması için zorunlu cari takip prg. sp2 yi zorunlu kılıyor.
bu konuda bana yardımcı olacak arkadşalara şimdiden çok teşekkür ediyorum
ilginize teşekkürler.