Windows vista home premium 32-bit sp1 işletimsistemimi sp2'ye yükseltmek istiyorum ama ERROR_SXS_ASSEMBLY_NOT_FOUND(0X800736B3) hatası alıyorum. Microsoft yardım kısımını okudum ama orada yazılı olanlar sorunu gideremedi. Sp2'yi nasıl yükleyebilirim?
Sp2 yükleyemiyorum.
sistem dosyası eksikmiş yazdıklarına göre http://translate.google.com.tr/t ... %3D1280%26bih%3D939Sorudada belirttiğim gibi windows vista kullanıyorum.
Link açılmıyor.
Ekran kartı chipset ve diğer driverlerini güncelle, Antivirüsü Kaldır ccleaner ile temizlik yapıp sistemi yeniden başlat. cmd yi yönetici çalıştır, Sfc /scannow komutunu çalıştır ve tekrar yüklemeye çalış. Eğer olmaz ise format atıp hiçbişey yapmadan direk sp2 yükle sonra driver vs ne yükleyeceksen yüklersin.
Ekran kartı chipset ve diğer driverlerini güncelle, Antivirüsü Kaldır ccleaner ile temizlik yapıp sistemi yeniden başlat. cmd yi yönetici çalıştır, Sfc /scannow komutunu çalıştır ve tekrar yüklemeye çalış. Eğer olmaz ise format atıp hiçbişey yapmadan direk sp2 yükle sonra driver vs ne yükleyeceksen yüklersin.Zaten formattan sonra bu sıkıntı oldu format atmadan önce sp2'yi yüklemiştim formattan sonra sp2'yi yüklemek istediğimde bu hatayı alıyorum.