Ben su an vista ultimate sp1 kullanıyorum sp1 ındırım normal vısta cdsıne entegre ettim vlite programıyla
şimdi sp2 çıktı bunu bunun yanı vista ultimate sp1nın uzerınemı entegre edıcez yoksa vista cdsının uzerınemı entegre edıcez yoksa cdye yazıp kurucazmı hangısı sağlıklı olur bılgı verırsenız seınırım arkadaşlar
Sp2yı ındırıp kurmakmı daha guzel yoksa ? entegre?
Entegre etmenin sağlıklı olduğunu düşünmüyorum, bence her zaman indirip kurmak daha sağlıklı.
En sağlıklısı entegre etmektir, sonradan kurulan servis paketlerinde bazen sorun çıkabiliyor, entegrede ise öyle bir durum söz konusu olmuyor.
bencede entegre etmek en iyisi en güncel kurulum dosyaları kullanılarak kurulduğu için daha sağlıklıdır.ayrıca güncel sürücüleride içereceği için tanıyamadığı donanımları kurulum sonrası tanıtma derdinede son verebilir.örneğin bluetooyh gibi.
Tabiki de entegre etmek en güzelidir.sonradan servis paketi yükleyip değiştirilmiş bie windowstan daha kararlıdır.ayrıca ileride format atmak gerektiğinde tekrardan sp yüklemek için beklemek zorunda kalmazsın.
Forumda bununla ilgili birçok başlık açıldı. SP2 için SP1'in kurulu olması lazım. Bu yüzden SP1 olmayan Vista'ya SP2 entegre edemezsin. Ayrıca Microsoft SP1'i ve SP2'yi, Vista'yı kurduktan sonra kurmanın daha sağlıklı olduğunu söylüyor.