sp3 driver ince ayarlar hazır xp cd si hazırlama :

Diablotical
21-06-2008, 13:24   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
593 mesaj

http://www.nliteos.com/
ewt arkadaşlar nLite ismindeki bu program harikalar yaratıyor.Kullandım denedim ve kendime harika bir boot xp cd si hazırladım. Görüntü,ses driverları ,XP SP3 ,ve onlarca ince ayarlı,saatlerce performans için yaptığımız ayarlar kayıt defteri ayarları,nefret ettiğimiz massenger 4.6 sürümü(kurlumdan sonra çıkan zırt pırt sürüm),windows turu,vs vs vs!! sevmediğiniz kullanmadığınız tüm yazılımları kaldırarak mükemmel bir windows cd si hazırlayabilirsiniz.
benim hazırladığım cd de 122mb gereksiz olarak belirttiğim bileşenlerden kalan veri oldu ve cd den atıldı.
ve şunu garanti ederimki kurulum çok hızlı,ağ bağlantısınıda cd de hazır ayarladığınız için internete hazır bağlantılı kuruluyor,ve en önemlisi yaptığınız ayarlardan sonra PC inanılmaz stabil ve inanılmaz hızlı çalışıyor deneyin görün harika program :):)
teşekürler

Batıkan Doğan
21-06-2008, 13:26   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,366 mesaj

Sağolasın arkadaşım, ama ben bir türlü DX9'u ve ekran kartımın sürücülerini ekleyemedim o nasıl olacak?

Son Düzenleme: Batıkan Doğan ~ 21 Haziran 2008 13:27
Diablotical
21-06-2008, 13:29   |  #3  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
593 mesaj

ekran kartının sürücüsünü eklemen için önce sağ tıkla ve rar la oraya çıkar,sonra ekleyebilirsin,dx9 u bende ekleyemedim ama ayıklanarak yapılabiirsin aslındada biraz uğraştırır galiba :)