SP3 ile internete giremiyorum.

Jorell
21-03-2009, 18:32   |  #1  
Jorell avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
621 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2007

Öncelikle selamlar. Uzun süredir buraya giriş yapmıyordum , bugün tekrar döndüm. Umarım sorulara yanıt verebilirim , bilgilerimi paylaşabilirim tekrardan sizlerle. Neyse , konuma döneyim.
Yaklaşık 4 gün önce GTA IV'ün kopyasını satın aldım , 4 dvd şeklinde. Yükleme işlemini yaptıktan sonra , RMN40 kodlu hata aldım. Hata , Servis Paketi 3'ün gerekli olduğunun hatasıydı. İnternetten yüklemeye çalıştım derken bilgisayarı sonra açamadım. Virüsler de vardı , bilgisayarcıya gittim ve hem format attırdım hem de sp3'ü yüklettim. Eve gelince bilgisayarımın , önceden yani Servis Paketi 2 varken girebildiği internete Servis Paketi 3 ile giremiyor olduğunu fark ettim. Baya da uğraştım girebilmek için , türlü yöntemler denedim ancak olmadı. Biraz araştırdım ve bu sorunun uyumluluk , güncelleme gibi konulardan dolayı olduğunu öğrendim.

Peki şimdi ne yapabilirim ?

Bazı bilgileri vereyim , modemim CNet marka. Evimde iki bilgisayarım var, biri SP3 oldu biri de SP2. İkisi de XP Pro. SP2'de şu an girebiliyorum ancak SP3'te sorunum var işte.

İnternetten eğer varsa , bir güncelleme , bir yenilik yükseltme gibi bir dosya bulabilirsem bunu CD'ye aktarıp SP3lü bilgisayarda kurabilirim böyle bir olanağım var, ancak işte ne yapmalıyım? Yardım edebilecek olan var mı acaba?

Bir bilgi daha , SP2li bilgisayar dizüstü olduğu için kablosuz kullanıyorum, SP3lü bilgisayar masaüstü olduğu için kablo bağlantısı ile kullanıyorum interneti , yani kullanıyordum :)

Yardımlarınızı bekliyorum.

Fattur
21-03-2009, 18:44   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
5,768 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2008

Belkide ethernet kartı kurulmamıştır.Böyle bir ihtimal varmı?

Jorell
21-03-2009, 18:54   |  #3  
Jorell avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
621 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2007

Şimdi açtım bilgisayarı bakmak için.
Aygıt Yöneticisi'ne girdim ve Diğer Aygıtlar sekmesinde Ethernet Denetleyicisi'nin sembolünde küçük bir ünlem işareti gördüm. Çift tıkladım ve Bu Aygıtın Sürücüleri Yüklenmemiş diyor. Sürücüyü Yeniden Yükle diyorum , internet bağlantısı gerekiyor çünkü Windows Update sitesine bağlanması gerekiyor.

Peki nasıl bulabilirim bu sürücünün yazılımını ?
------------------------------------------------------

Dedikten sonra kısa bi araştırma yaptım Ethernet Denetleyicisi hakkında. Anakart sürücüsünün cdsinde bulunuyormuş o yazılım :) . Hemen yanıbaşımda duran anakart cdsini taktım ve kendiliğinden yükledi Ethernet'i .. Çok teşekkür ederim arkadaşım. İlgin ve yardımın için. İyi akşamlar.

Son Düzenleme: Jorell ~ 21 Mart 2009 19:00
Fattur
22-03-2009, 19:13   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
5,768 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2008

Önemli Değil.Size de iyi akşamlar...