Öncelikle selamlar. Uzun süredir buraya giriş yapmıyordum , bugün tekrar döndüm. Umarım sorulara yanıt verebilirim , bilgilerimi paylaşabilirim tekrardan sizlerle. Neyse , konuma döneyim.
Yaklaşık 4 gün önce GTA IV'ün kopyasını satın aldım , 4 dvd şeklinde. Yükleme işlemini yaptıktan sonra , RMN40 kodlu hata aldım. Hata , Servis Paketi 3'ün gerekli olduğunun hatasıydı. İnternetten yüklemeye çalıştım derken bilgisayarı sonra açamadım. Virüsler de vardı , bilgisayarcıya gittim ve hem format attırdım hem de sp3'ü yüklettim. Eve gelince bilgisayarımın , önceden yani Servis Paketi 2 varken girebildiği internete Servis Paketi 3 ile giremiyor olduğunu fark ettim. Baya da uğraştım girebilmek için , türlü yöntemler denedim ancak olmadı. Biraz araştırdım ve bu sorunun uyumluluk , güncelleme gibi konulardan dolayı olduğunu öğrendim.
Peki şimdi ne yapabilirim ?
Bazı bilgileri vereyim , modemim CNet marka. Evimde iki bilgisayarım var, biri SP3 oldu biri de SP2. İkisi de XP Pro. SP2'de şu an girebiliyorum ancak SP3'te sorunum var işte.
İnternetten eğer varsa , bir güncelleme , bir yenilik yükseltme gibi bir dosya bulabilirsem bunu CD'ye aktarıp SP3lü bilgisayarda kurabilirim böyle bir olanağım var, ancak işte ne yapmalıyım? Yardım edebilecek olan var mı acaba?
Bir bilgi daha , SP2li bilgisayar dizüstü olduğu için kablosuz kullanıyorum, SP3lü bilgisayar masaüstü olduğu için kablo bağlantısı ile kullanıyorum interneti , yani kullanıyordum :)
Yardımlarınızı bekliyorum.