SP3 te WLM ile ilgili bir sorun

YuCk
04-04-2009, 16:28   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj

arkadaşlar bugün sistemime sp3 güncellemesini yükledim .. güncelleme sorunsuz bir şekilde tamamlandı.. güncellemeden sonra bazı sorunlar oluştu Şaşkın

- bilgisayarın açılış hızı çok yavaşladı.. wise disk cleaner ile temizleme yaptım ve eski sp2 ye ait olduğunu düşündüğüm bazı dosyaları komple sildim Cool
- açılışta msn de açılıyor ama msn açılmadan önce windows installer çalışıyor ve birkaç saniye sonra windows installer kapanıyor ve msn messenger geliyor Şaşkın
- birde birr sorum var yakın bir zamanda yeni anakart ve ram takıp komple format atıcam .. elimde sp2 cd si var. sp2 ile format atıp üstüne sp3 kurmammı daha iyi olur yoksa bi şekilde orjinal sp3 cd'si bulup öylemi format atmam daha iyi olur ??

soru ve sorunlarım bu kadar .. şimdiden teşekkürler Gözünü devirmiş

işletim sistemi: Windows Xp Home Edition Versiyon 2002 SP3

Mustafa@PC
04-04-2009, 18:06   |  #2  
Mustafa@PC avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 5
13,125 mesaj

1)Sp3 nerden inirdiniz ?
2)Sp3 ü microsoftun sitesinden otomatik güncelleştirme tarzı indirdiyseniz,güncelleştirme yapılırken,antivirüs açıkmıydı?
3)Entegre sp3 herzaman daha iyidir fakat doğru entegre edilmiş olması lazım...

YuCk
04-04-2009, 20:41   |  #3  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj

1) sp3 ü microsoft'un sitesinden tek dosya halinde çektim..
2) güncelleme dosyasını kurarken hiçbir program açık değildi internette bağlı değildi fakat nod32av arkaplanda çalışıyordu..
3) doğru entegre derken ?? ben normal kurulum yaptım bilgisayar yeniden başladı biraz kasma oldu sonrasında bir iki adım daha ve sp3 kuruldu..

ve bir ekleme sp3 ü kurduktan sonra 19 birkaç saat sonra bilgisayarı tekrar açtıktan sonrada 21 tane güncelleme yaptı.. sonraki 21 güncelleme güvenlik üzerineydi. Açıkçası sp2 de bile bu kadar çok güncelleme bir arada yapmıyordu :D