Yükleme Sonuçlarınızı Gözden Geçirin
Yazılım yükseltmesi tamamlandı
Artık bilgisayarınıza uygun en son güncelleştirmeleri bulmak ve yüklemek için web sitesini kullanabilirsiniz.
Devam
Ek yüksek öncelikli güncelleştirmeler kullanıma hazır
Bunları yükleyinceye kadar bilgisayarınız risk altında olabilir. Kalan güncelleştirmeleri denetleyin ve bunları şimdi yükleyin.
Güncelleştirmeleri yüklemeyi tamamlamak için şimdi yeniden başlat
Yeniden başlatıncaya kadar bilgisayarınız güncel değildir. Lütfen açık dosyaları, fotoğrafları veya belgeleri kaydedin ve şimdi yeniden başlatın.
Yükleme Özeti
Başarılı: 0
Başarısız: 5
Kalan: 0
--------------------------------------------------------------------------------
Başarılı Güncelleştirmeler
--------------------------------------------------------------------------------
Başarısız Güncelleştirmeler
Güncelleştirmeyi başarılı bir şekilde yükleme hakkında yardım için her sorun tanımının altındaki çözüme bakın.
Sorun: Son Kullanıcı Lisans Sözleşmesi (EULA) Kabul Edilmedi
Çözüm: Güncelleştirmeleri yeniden denetleyin ve güncelleştirmeler yüklenirken bekleyin. EULA'sı olan herhangi bir güncelleştirmenin yüklenebilmesi için EULA'yı kabul etmeniz istenir.
Sorun: Disk Alanı Yetersiz
Çözüm: Daha fazla kullanılabilir alan oluşturmak için Disk Temizleme aracını çalıştırın veya kullanmadığınız programları kaldırın. Yönergeler için bilgisayarınızda Yardım ve Destek'e bakın.
Sorun: Otomatik Güncelleştirmeler şu anda güncelleştirmeleri yüklüyor
Çözüm: Lütfen Otomatik Güncelleştirmeler tamamlanıncaya kadar bekleyin ve sonra güncelleştirme geçmişini denetleyin. O zaman, güncelleştirme yüklenememişse web sitesinden yüklemeyi deneyebilirsiniz.
Not: Otomatik Güncelleştirmeler'in ilerleme durumunu görmek için Sistem Tepsinizde güncelleştirme simgesini tıklatın.
Sorun: Açıklama için lütfen güncelleştirme geçmişinizi denetleyin.
Sorun: Bilgisayarınızdaki bir sorun, güncelleştirmelerin karşıdan yüklenmesini ve kurulmasını engelliyor
Çözüm: Sorunu çözmek için güncelleştirmeleri kurmayı yeniden deneyin. Bu işe yaramazsa, sorunu çözmek için Sorun Giderici'yi kullanın.
Microsoft Windows XP
Windows Media Format Çalışma Zamanı 9.5 ve 11 içeren Windows XP için Güvenlik Güncelleştirmesi (KB941569)
Microsoft .NET Framework Sürüm 2.0 Güvenlik Güncelleştirmesi (KB928365)
Microsoft .NET Framework 1.1 Service Pack 1
Windows XP için Internet Explorer 7 Toplu Güvenlik Güncelleştirmesi (KB947864)
Microsoft Windows Defender
Definition Update for Windows Defender - KB915597 (Definition 1.33.9651.0)
Kalan Yüksek Öncelikli Güncelleştirmeler
Tüm yüksek öncelikli güncelleştirmeleri yükleyene kadar bilgisayarınız risk altında olabilir. Bu güncelleştirmeler, güvenlik tehditlerine ve performans sorunlarına karşı koruma sağlar.
Bu web sitesinden yüklediğiniz tüm güncelleştirmeleri gözden geçirmek veya bilgisayarınızda otomatik güncelleştirmeyi etkinleştirmek için bkz: güncelleştirme geçmişi.
----------------------------------------------------------
Arkadaşım resim ekleyemedim ama sayfayı kopyaladım oldugu gibi senide çok uğraştırdım sanırım yaa madem sp3 bütün güncellemeleri içeriyor neden eski güncellemeleri gene istiyorki pc her açtığımda güncellemeleri yükle diyo sonra yüklenmiyor