masaüstünde klasörün içinde fotolar vardı.durduk yere silinmiş.sp3 ü kurarken silinmiş olabilir mi?
paylaşılan resimlerdekiler silinmemiş.
sp3..
Sp3 yüklemesinin böyle bişey yapacağını zannetmem ya yanlışlıkla silmiş olabilirsin ya da dosyalarını gizli yapan bir virüs bulaşmış olabilir ama dediğim gibi Sp3 böyle bişey yapmaz eğer resimleri silseydi seninde dediğin gibi belgelerim dekileride silerdi
bana silinen dosyaları geri getirebileceğim program önerirmisiniz? veya digital foto mak. silinen fotoları geri getirebilceğim bir program? galiba pc den silinmiş, nasıl silindiyse artık.
şuana kadar file scanvery, easy recover ve recover my files programlarını full olrak denedim..recover my files 14 tanesini buldu.
Evet ben de sp3'den kaynaklandığını sanmam ama RECUVA programını kullanırsan resimleri geri getirebilirsin.
yalnız şöyle birşeyde var; şu silinen dosyaları geri getrime programları giden verinin tamamını getiremeyebiliyor veya bozuk olarak getiriyor. ilk cevap yazan arkadaşın dediği gibi dosyaları gizli yapan bir virüs işe bulaşmış olabilir. öncelikle bilgisayarını tara. daha sonra gizli dsyaları görebilmek için;
herhangibir klasörü aç
araçlar
klasör seçenekleri
görünüm
gizli dosya ve klasörleri göster
tamam de bak