ekran kartım sparkle fx 5200, uzun zamandır çözemediğim bir sorunum var. bazı oyunları oynayamıyorum. mesela fifa 2000'i oynatmazken: fifa 2004'ü oynatıyor. sorunu nasıl çözebiliriz?
sparkle fx 5200 ???
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.kronik FX5200 sorunu maalesef şu ana kadar çözümü bulunamadı
Çok Kötü Kart FX 5200.Ben Sparkle markalı Kullanıyorum hiç memnun değilim aynı sorun bendede var fifa 2000 yüklüyorum orjinal olduğu halde Kontroller çalışmıyor..... :)
Kolay Gelsin...
abi walla fx5200 e para mı verilir neyse hiç çözmeyle uğraşma değiştirmeye bak...
bende de 5200 var fifa 99 oynayamıyordum oyun başladıktan sonra windows tuşuna bas oyuna tekrar girerek dene
bende Fifa 99'u rahat oynayabiliyorum ama en kısa zamanda ekran kartını değiştirecem...
arkadaşım kullanmış olduğun ekran kartı 64 bit.... bu serilerde iki model bulunuyor 64 ve 128 bit olarak. ondan secim yaparken bunlara çok dikkat etmeniz gerekiyor...
benim ki 128 bit MSI FX 5200 ama lanet bir kart geriye uyumluluk sıfır.GTA ve ViceCity oynayım diye almıştım ama nerde.Eski ekran kartım ona 1000 basardı
Arkadaşım benimde kartım Msi Td128 fx5200 (128 bit) ama bende öle sorunlar yok. Her msi 128 bit değildir dikkatleri çekerim. Ayrıca kullanmış olduğunuz boardlada çakışma yaşıyor olabilir. Her board her ekran kartını çalıştırmayabiliyor veya sorunlar yaşıyabiliyor. Derdinize derman olabildimmi?
alıntı:
Gönderen : mwmArkadaşım benimde kartım Msi Td128 fx5200 (128 bit) ama bende öle sorunlar yok. Her msi 128 bit değildir dikkatleri çekerim. Ayrıca kullanmış olduğunuz boardlada çakışma yaşıyor olabilir. Her board her ekran kartını çalıştırmayabiliyor veya sorunlar yaşıyabiliyor. Derdinize derman olabildimmi?
anakartta MSI Neo 2 i865 PE
işlemci P4 2.8 HT ama ekran kartı çok başımı ağrıtıyor sistemi daha yeni upgrade ettim ortanın üzerinde bir bilgisayar kullanıcısıyım ( acemi değilim yani ) ama FX 5200 kesinlikle giriş kartı değil tam bir ofis kartı oyunlar için hiç iyi değil ama almış olduk neyse