Speedcom+ Adsl sorun

awsalli
19-10-2009, 23:29   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
41 mesaj

Arkadaşlar ben speedcom+ adsl modem kullanmaktayım modemdenmi kaynaklanıyor bilmiyorum ama 2 sorunum var  birinicisi sorunum bazen dosya indirirken (internet explrer firefox getright vb) 10 sn dosya çekiyor 5 sn hızı kesiyor modemden bu çok bariz şekilde anlaşılıyor hızın kesilip geri geldiği. normalde sürekli ışıkların yanması lazım 100kb la  çekerken  sizce bunun sebebi nedir herzaman yapmıyor  2inci sorunumda video izlerken facebook vb sitelerde dosya tam yüklendikten sonra video açılıyor ayni sorun dosya indirirkende oluyor  dosya indirme butonuna bastığımda indirme penceresi felan açılmıyor 200 mblık bir dosya indiricem diyelim indirme ye bastığımda modemde indirme işlemi başlıyor hızım da düşüyor  dosya indirme penceresi ne kadarla çektiği felan onu gösteren pencere açılmıyor sadece altta x dosyası bekleniyor diyor sayfa sürekli yenileniyor dosya indiğin dosyayı kaydeyimmi diye sorup hemen dosyayı kaydediyor acaba modemim mi bozuk yoksa başka bir sorunmu var? herzaman olmuyor arada bir olan bir durum   işletim sistemim vistada ikende sevenda ikende ikisindede oluyor ayni sorun cevaplarsanız sevinirim

Son Düzenleme: awsalli ~ 19 Ekim 2009 23:31