Spesifik bir kurs donma

quALynnN
29-04-2021, 21:52   |  #1  
quALynnN avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2021

Merhaba birkaç gündür bir problemle uğraşıyordum.Bilgisayar aniden donmaya başladı durduk yere.İndirdiğim sildiğim hiçbir şey yok sadece udemy kursu satın aldım ve izlemeye başladım.Yarısında bilgisayar kullanılamaz haldeydi ve donuyordu.Yeniden başlattığımda bilgisayardaki sorun çözülmüştü ama bir kurstan şüphelenmedim tabiki.Bilgisayara format attım aynı kursu açtım yine kasmaya devam etti tüm donanımları stres testine soktum kontrol ettim hiçbirinde hiçbir şey yok.Sonra ciddi ciddi bilgisayarı açtım 3 saat kullandım ve problemsiz kullandım ardından o bahsettiğim kursu açtım ve bilgisayar kasmaya başladı.2-3 kere denedim cidden youtubedan video izlediğimde udemyden başka bir kurs izlediğimde problem yok fakat bahsettiğim kursu izlediğimde bilgisayar kasmaya başladı.Bu arada kursu izlemesem de açıp kapatsam da kasma devam ediyordu,şuan operaya geçtim ve problem çözüldü gibi kursu izleyebiliyorum da nasıl olabiliyor da 1 kurs bilgisayarımı kastırabildi anlamadım,bu arada ram cpu kullanımında bir problem olmuyordu kasarken anlamadım gitti bilgisi olan varsa yorum yapabilir mi acaba sizce ney buna sebep olabilir ? Arkadaşlarım kursu izlediğinde problem yok fakat ben her izlediğimde bilgisayar donuyor anlamadım gitti.Spesifik sadece o kursta oluyor.Başka hiçbir kursta olmuyor ama o kurs nasıl oluyor da bilgisayarımı kastırıyor.

excel_mustafa
30-04-2021, 06:00   |  #2  
excel_mustafa avatarı
Genel Denetmen
Teşekkür Sayısı: 545
4,442 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2012

bu tarz sitelerdeki bazı videolar ekran kartını buga sokabiliyor. bu durum ekran kartı modeline göre değişiklik gösterebilir.

quALynnN
30-04-2021, 10:29   |  #3  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2021

Çok fazla endişelendim ya bu konuda gerçekten arkadaşlarımın oynatıp benim oynatamamam falan çok kafama taktım,sizce endişem boş yere mi ? Formata rağmen düzelmeyince daha da endişelendim fakat tarayıcı değiştirince düzeldi.Ekran kartımı vs. stres testine soktuğumda da bir sorun olmadı.Sanırım dediğiniz gibi ekran kartımı buga sokuyor.