o israilden bi korkuyoz yani bi korkuyozki sorma ya valla dizlerimiz titriyo yani :D:D:D arkadasım sen baliyi az cek korkak dedigin milletin tarihine bak karsısında titriyenleride bi arastır dünkü poh israille bizi mukayese etme mavi marmarada silahları elinden alınan komandonun nası agladıgını biliyoruz allaha şükürler olsunki senin gibi biri bizden degil yabancı düsmanlıgı na gelince kesko ney amzıs göremedim o yüzden fazla bişey yazamam ama şahsen bende yabancı düşmanıyım onlara dost olunmuyor dost elini uzata uzata hep elimize vurdular beni yok etmek isteyen adamlara cicek uzatamam şahsen öle dost olmasın varsın türkün türkten başka dostudostum ben çok anlatmaya çalıştım ama
köpeklik yaban adama benim sözüm yok olamazda
belli ederler kendilerini okuyunca bunu
spor totodan 28 bin tuttu hepsiyle iyi bir sistem
dostum ben çok anlatmaya çalıştım amane demiş atalar it ürür kervan yürür isteyen istedigi kadar havlasın abi bosver it geldiler it gidecekler bizde yolumuza hep oldugu gibi devam edecez karsımızda köpeklik yapanlara ne oluyo gecmişte örnegi coktur besleyip büyüttükler israil veledi haritada mikroskopla zor görünür duva etsinlerde üstlerine basmıyak cok yürekliler kendileri komandolarını gördük gemide nası aglıyolar onlar savumasıza mermi sıkarlar cesaretten bahsederler tarlalarını satın alıp alıp ordan yürümeyle toprak alan millet degiliz biz her yeri bilegimizin hakkıyla aldık bu bulundugumz ülkenin her karısı şehit kanıdır savumasız insanları uzaktan bombalamakla adam olunmuyo cok afedersiniz daşşaklı ise israiliniz gelsin biz burdayız.
köpeklik yaban adama benim sözüm yok olamazda
belli ederler kendilerini okuyunca
gelsin burdayız....
Var bi canımız onuda vatan uğrunda vermeyi biliriz ata'larımızın yabtığı gibi....
Ne demiş ata'mız 1 türk dünyaya bedeldir bu söz bazılarını rahatsız ediyor ama zoruna gidenin borusuna
gelsin burdayız....
Var bi canımız onuda vatan uğrunda vermeyi biliriz ata'larımızın yabtığı gibi....
Ne demiş ata'mız 1 türk dünyaya bedeldir bu söz bazılarını rahatsız ediyor ama zoruna gidenin borusuna
alın size cesur israil askerlerinden asker diyesim gelmiyo ama neyse bir foto bunlar komandoymuş sanki lolipopu yere düşmüş cocuk gibi dimi annneee loyipopum düştüüü ühüüüü alayınızın köküne kibrit suyuuu.
GIGABYTE G1.ASSASSIN INTEL X58 SOKET 1366 DDR3 2200MHZ SATA 3.0 USB 3.0 ANAKART 1413 TL
COOLER MASTER SILENT PRO GOLD 80PLUS 1200W GÜÇ KAYNAGI (TAK ÇIKART KABLOLU) 718 TL
SAMSUNG SH-B083L 8X BLU-RAY / DVD COMBO 252 TL
MICROSOFT WIRELESS DESKTOP 2000 93 TL
WD 3.5" 450GB VELOCIRAPTOR SATA 3.0 10000RPM 32MB CACHE HARDDISK 710 TL(2 TANE ALINACAKTIR)
OCZ 240GB VERTEX 3 SERISI SATA 3.0 SSD (550MB OKUMA/520MB YAZMA) 1481 TL (2 TANE ALINACAKTIR)
LOGITECH Z-906 5+1 500W THX SPEAKER 1135 TL
THERMALTAKE FRIO INTEL LGA775/1156/1366 & AMD AM2/AM2+/AM3 ISLEMCI SOGUTUCU 167 TL
KINGSTON 4GB HYPERX GENESIS DDR3 1333MHZ CL7 TEK MODÜL RAM 121 TL(6 TANE ALINACAKTIR)
MICROSOFT LIFECAM STUDIO WEB CAM 263 TL
INTEL CORE I7 990X EXTREME SOKET 1366 3.46GHZ 12MB CACHE 32NM ISLEMCI 2648 TL
SAMSUNG 3DLEDSMARTFULLHD138CM, 1920X1080, 800HZ,4XHDMIDLNA, 3XUSB,UE55D8000+1 ADETGÖZLÜK 7000 TL
SYMANTEC NORTON INTERNET SECURITY 2011 - 1 KULLANICI 114 TL
COOLER MASTER COSMOS PURE BLACK ALUMINYUM FULL TOWER SIYAH KASA 676 TL
MSI GTX580 LIGHTNING GDDR5 1536MB 384BIT NVIDIA GEFORCE DX11 EKRAN KARTI 1481 TL (2 TANE ALINACAKTIR)
Al kardeş bu pc sana ömrünün sonuna kadar yeter. :D
alın size cesur israil askerlerinden asker diyesim gelmiyo ama neyse bir foto bunlar komandoymuş sanki lolipopu yere düşmüş cocuk gibi dimi annneee loyipopum düştüüü ühüüüü alayınızın köküne kibrit suyuuu.
insan böyle korkarmı /hemde bi komando / demekki öyle doldurmuşlar ki türkler hakkında bunları /adamlar yakalanınca böyle bi korku içine girmiş / kahrolsun israil