Spybot - Search & Destroy programım klasik sarı renkli dosya görünümünde.Çift tıkladığım zaman diğer dosyalar görünüyor.Direkt olarak programa giremiyorum.Bunu nasıl düzeltebilirim acaba?.Yani varsayılan durumuna nasıl dönebilirim.
Spybot - Search & Destroy de sorun?
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
374 mesaj
O klasörün içinde SpybotSD.exe dosyası var programı çalıştıran o ister ona direk tıkla ister masaüstüne kısayol atarak çalıştır.
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 5
381 mesaj
eRRhanO klasörün içinde SpybotSD.exe dosyası var programı çalıştıran o ister ona direk tıkla ister masaüstüne kısayol atarak çalıştır.Dosyalar içerisinde sizin belirttiğiniz dosya yok.Yanlız SD harflerini taşıyan SDMain dosyası var.Siz o dosyayı bakıp'ta mı söylediniz bilemiyorum.SDMain dosyasına tıklatınca siyah ekranlı boş bir menüden (1sn) sonra programın gerçek görünümü ortaya çıkıyor.Tabi taktir edersiniz ki bu da çözüm getirmiyor.Nedense güvenli kipte dosya bu durumda gözükmüyor?Teşekkürler
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
374 mesaj
Aynı programı bende kullanıyorum program files taki klasörüne bakarak sana söyledim bendeki kurulum klasörüne sağ tık yapıp özellikler dediğim zaman 183 dosya 7 klasör gözüküyor sende sayı daha azsa dosyaların zarar görmüştür kota sorunun yoksa yenisi yükleyebilirsin 15.6 mb boyutunda gerçi güncellemelerle bende 80 mb ulaşıyor.
Son Düzenleme: eRRhan ~ 21 Haziran 2009 22:43