Spyware Doctor 5.0.0.176

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
asimileci
28-03-2007, 10:08   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,996 mesaj

Tanıtım:
Spyware Doctor, dünyanın en popüler casus yazılım temizleyicisi ve gerçek zamanlı koruma araçlarından biridir.Ad-Aware 1.06 Profesyonel,Spybot Search&Destroy 1.4 ile birlikte en iyisidir.

Spyware Doctor; bilgisayarınızı gerçek zamanlı olarak tehditlerden engellemek, gelişmiş sistem taraması ve bilinen tarayıcı enfeksiyonlarına karşı bağışıklık kazandırmak için üç adet casus yazılım koruma yolu sağlar. Birçok ödül kazanmış olan Spyware Doctor, bilgisayarınızı casus yazılım, reklam içeren yazılım, truva atı (trojan), keylogger (klavye günlükçüsü), çerez (cookie), tarayıcı hijacker ve diğer tehditlere karşı korur.

Ek olarak, web tarayıcısı olan Internet Explorer'ı dahili açılır pencere (pop-up) engelleyicisi ve kötü niyetli site korumasıyla aktif olarak korur. Spyware Doctor, kolay kullanımlıdır ve sistem kaynağını az kullanarak bilgisayarınızı yormaz. Bunun yanı sıra süper hızlı tarama yapar. Program tarafından, daha fazla etkin algılama ve kaldırma için enfeksiyonların belirli özelliklerinin tanımlanması yapılır. Hemen hemen Spyware Doctor'un tüm fonksiyonları Live Update işleminden güncellenebilir, sürekli geliştirilebilir ve casus yazılım tehditlerinin ciddi tehlikeli karşı koymalarına karşı her zaman genişletilebilir.

OnGuard özelliği, gerçek zamanlı korumayı sağlamak için tasarlanmıştır ve bu özellik sayesinde bilgisayarınız casus yazılım ataklarından korunur. Ayrıca bağışıklık, site koruması, açılır pencere engelleme ve tarayıcı ekranını kapsar.

Kayıtlı Sürümün Özellikleri :
# Spyware, adware, malware, trojan, keylogger, spybot, adbot ve trackware gibi zararlı yazılımları algılar ve kaldırır.
# OnGuard, arkaplanda çalışarak tarayıcı enfeksiyonlarından bilgisayarınızı korur ve çerezleri izlemenize olanak sağlar.
# Bilinen binlerce web tarayıcı hijackerlarına (BHO) ve ActiveX tehditlerine karşı sisteminize bağışıklık kazandırır.
# Gerçek zamanlı koruma, bilinen phishing ataklarına karşı defansı, pop-up engellemeyi ve kötü niyetli site korumasını kapsar.
# Akıllı ve derin tarama seçenekleri malware enfeksiyonları için bilgisayarınızı denetlemenize izin verir.
# Yeni tehditlere karşı koruma ve algılama için sık sık Smart Update yapabilirsiniz.

Yenilikler :
# Daha karmaşık tehditlerin ve rootkitlerin kaldırılması
# Gizlenmiş rootkitlere karşı gerçek zamanlı çekirdek koruma
# Yeni Başlangıç Tarayıcısı
# Çerez korumasına "Beyaz Liste" özelliği eklendi.
# Grafiksel Kullanıcı Arayüzü [Graphical User Interface (GUI)] geliştirildi.
# Yeni Smart Update aracı

Minimum Sistem Gereksinimleri :
# Intel Pentium işlemci (ya da eşdeğer) ya da daha iyisi
# 64 MB RAM uygun
# 14 MB boş sabit disk alanı
# Internet Explorer 5.5 (Spyware Doctor günlüklerinin görüntülenmesi için Internet Explorer 6.0 gereklidir)

Homepage - http://www.pctools.com/spyware-doctor/

LİNK:

türkçe yaması bende mevcuttur.isteyene veririm.

Son Düzenleme: Serkan Karadaş ~ 05 Nisan 2007 00:52
selimhun
28-03-2007, 11:21   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
602 mesaj

Bu programın iyi olduğu iddaa ediliyor.Ama ''parasız'' versiyonu taramayı yapar ....bazı şeyler bulur...ama ...silmez ya da onarmaz( BULDUĞU ŞEYLERİ MANUEL OLARAK ÇOK ARADIM AMA....BEN BULAMADIM.BU NEDENLE GERÇEKÇİLİĞİ HAKKINDA SORU İŞARETLERİM VAR!!!!)Bir de insanı sinir ediyor...birşeyler var...ama  ...para vermezsen ...çözüm yok..

Asimileci'nin verdiği kayıp kod adresinden de ürünü satın almadıysanız ...kod alamazsınız..RED EDER...

USD 30 verirseniz   ...alır kullanırsınız...

Saygılar,

YAZILIM VE DONANIM UZMANI

asimileci
28-03-2007, 12:04   |  #3  
OP Yıllanmış Üye
1,996 mesaj

key bedava arkadaşım iyimisin

selimhun
28-03-2007, 12:29   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
602 mesaj

Key  bedava değil....Verdiğin link kayıp kod  için ...

Linke tıkladığında  ..e mail adresi istiyor...ürünü satın aldığında   verilen  code un gönderildiği...satın almamışsan....e mail adresini ..RED EDİYOR....

Eğer o kadar eminsen... al bir  ''key'' gönder bana...

Yok burada key verilmez diyorsan...  sana  e mail  adresimi de vereyim...

Spyware Doctor en paragöz programdır..Parasız günahını vermez!!!!!

Saygılar,

asimileci
28-03-2007, 12:45   |  #5  
OP Yıllanmış Üye
1,996 mesaj

bana 3 aylık lisans verdiler geçen 6 aya kadar çalışıyor.
mail adresini ver vereyim ok.dagıtıyorum ordan aldım bende

asimileci
28-03-2007, 12:48   |  #6  
OP Yıllanmış Üye
1,996 mesaj

ben oraya kayıtlıyım herhalde
bana sürekli gönderiyorlar
bilmiyorum artıkın.
lisans kodunu vereyim mail ver.
dogru bedava değil diyolar ama mail adresimi yazdım bana yine yolladılar bende anlamadım. takıldılar herhalde.

Son Düzenleme: asimileci ~ 28 Mart 2007 12:56
OBA
28-03-2007, 13:26   |  #7  
Yıllanmış Üye
3,757 mesaj

bu doctor başıma bela olmuştu daha önce. durduk yerde bisürü spy bulmuştu ve sonunca win felc oldu. neyseki sadece karantinaya atmıştı ordan geri alınca düzeldi. ad aware veya spysweeper kullanın.

asimileci
28-03-2007, 13:32   |  #8  
OP Yıllanmış Üye
1,996 mesaj

ad-aware tabiki 1. önerimiz spybot 2.önerimiz 3. üde budur.
karantina sorunu genel olrak hepsinde yaşanıyor
ama ad-aware da sorun olmaz.
ad-aware 2007 bu ay çıkıyor benden hediye olacak herkese.

OBA
28-03-2007, 13:37   |  #9  
Yıllanmış Üye
3,757 mesaj

bende beta sı mevcut. güzel çalışıyor ve en çok sevdiğim yanı eğer buluyorsa gerçekten spy çıkıyor. final sürümünü bende sabırsızlıkla bekliyorum.

asimileci
28-03-2007, 13:43   |  #10  
OP Yıllanmış Üye
1,996 mesaj

çok süper olacak çok spybot muş spy sweeper miş hepsini ezecek göreceksiniz yılın en iyi spy ödülünü alıp piyasayı ezip geçecek 2-3 yıldır zaten yatıyordu 2007 ile 2 yıl piyasayı götürür yine.

asimileci
03-04-2007, 08:43   |  #11  
OP Yıllanmış Üye
1,996 mesaj

key istemek yasaktır.
forum kurallarımıza aykırı hareket eden çok sayıda insan var zaten

Son Düzenleme: asimileci ~ 04 Nisan 2007 08:37
ILIKKAN
04-04-2007, 19:00   |  #12  
Taze Üye
2 mesaj

merhaba

bana spyware doctor 5.0 nin türkçe yaması lazım şimdiden teşekkürler

ILIKKAN
04-04-2007, 19:02   |  #13  
Taze Üye
2 mesaj

merhaba spyware doctor 5.0 türkçe yamasını mail atarsan memnun olurum...    ilikkan@gmail.com

Serkan Karadaş
05-04-2007, 00:54   |  #14  
Serkan Karadaş avatarı
Genel Denetmen
Teşekkür Sayısı: 15
909 mesaj

key/crack forum kurallarınca paylaşımı yasaktır!

Son Düzenleme: Serkan Karadaş ~ 05 Nisan 2007 00:56