avira antivirin (free edition) yanına spyware terminator kurdum. Spyware terminator iyi program mı? Hips nedir açmam gerekiyor mu? eskiden fake olduğu belirtilmiş şifre gibi bilgileri edinmeye çalışır mı?
spyware terminator sorusu
hips'in genel anlamı:...HIPS; Host Intrusion Prevention System bçimde İngilizce açılımı olan ve Host Tabanlı İzinsiz Giriş Saptama Sistemi anlamına gelen yeni bir güvenlik teknolojisidir. Bu yeni teknoloji ile sisteminize yapılması muhtemel tüm kötü niyetli girişler tespit edilip engellenmektedir. Yani güvenlik duvarınızı ve diğer güvenlik yazılımlarınızı atlatmayı başaran zararlıları bu korunma yöntemi ile etkisiz hale getirebilmektesiniz. Sistem üzerindeki tüm giriş-çıkışları, izleyen, çalışmakta olan tüm uygulamaları (özellikle gizli çalışanları) gerçek-zamanlı olarak takip eden HIPS günümüzde bir zorunluluk haline gelmiştir.
Spyware terminatorun bedava olmasının nedeni kendisi spyware.Bende o varken bazen siteler açılmaz arama motoru olan sayfa açılırdı.Burada ingilizce bu site sorun yaşıyor ne bakmıştınız yazardı tabi bende ne aradığımı yazsam kendi sayfalarını gösterecekti.Bedava kullancam dersem Spybot Search Destroy kullan.Bağışlarla geçinen bir antispyware.
Ama bence ücretli komple güvenlik yazılımı kullan.
bilgileriniz için çok sağolun
önerebileceğiniz başka yazılım var mı bildiğim kadarıyla gerçek zamanlı değil spybot search destroy ashampoo antispyware'ün chip'in verdiği 6 aylık sürümü var onu mu kullansam donanıma para harcıyorum da yazılıma para vermek istemiyorum.
Spybot un gerçek zamanlı koruyor olması lazım.
Gerçek zamanlı olarak tam koruma sağlayan SPYWARE DOCTOR var onunda demosunu kullanabilirsin.Ayrıca SPY SWEEPER de gerçek zamanlı koruyor ama ücretli.Yani ücretsiz gerçek zamanlı koruyan kaliteli yazılım yok.
Spybot gerçek zamanlı değil ayrıca bu kahramanımız girdiği bütün testlerden başarısız çıktı maalesef.
MatematikCanavarıSpybot un gerçek zamanlı koruyor olması lazım.
Serdar sistem özelliklerini yazsana.İşlemci ve ram ini
kardeşimin bilgisayarına yükeyecem sistemi p4 2.8 512 ram benimkinin ise amd turionx2 2.2 ghz ram 2048 bilgi sunan herkese teşekkür ederim
download.com'da editörlerin tek 4 yıldız verdiği anti spyware olduğu için yüklemiştim bu programı şimdi birde avira premium trial pay ile 1 senelik lisans veriyormuş trial pay nedir yüklesem işimi görür mü?
sağol trial pay'i de açıklar mısın?
Trialpay bir internet üzerinden güvenli para transferi ve alışveriş vede ödeme yapmanı sağlayan bir şirkettir.Sanırım oraya üye olursan bünyesinde bulunan firmaların bazı extralarından faydalanabilirsin.Ama bundan faydalanmak için preimum üyelik isterler.
Galiba senin ilacın bu http://www.tamindir.com/program/ ... us_Free_Edition.htm
Avg 8 de spyware korumasıda var.
Yalnız daha sonra Kis 2009 kurmak istersen sorun yaşayabilirsin.