SpywareDoctor key uygulama hk.(?)

viking20
08-01-2008, 10:44   |  #1  
viking20 avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 141
7,681 mesaj

Şu doctor dan çektiğim kadar hiçbirşey den çekmedim:)
Ya arkadaşlar programın en yeni versiyonunu aldık kurup indirdik lakin gel gör ki kendisi otomatik eski geçersiz keyi ile kuruluyor,dolayısıylada güncellemelerini yapamuyor.Elimde güncel geçerli keyi var fakat bu seferde eski geçersiz olanı silinmiyor ki yenisini girelim:(
Bu sorunu nasıl aşabilirim,yani eski key nasıl silinir?bilen daha önce başına gelen arkadaşım varsa yardımcı olabilirmi?teşekkür ederim şimdiden.
edit:umarım forum kurallarına aykırı değildir belirttiğim husus,sadece silme yöntemini merak ettim(mecburmuyuz o programı hep eski geçersiz keyi ile kullanmaya)ve araştırıyorum   affınıza sığınarak,bilirsiniz bazı programların kendine has metodları\yöntemleri olabiliyor.Saygılar.

Son Düzenleme: viking20 ~ 08 Ocak 2008 10:50
Borga-x
08-01-2008, 10:52   |  #2  
İlk Maestro
Teşekkür Sayısı: 2
11,767 mesaj

Eski key ya program files common fıles ıcınde tutuluyo yada regıstry ayarlarında. bunun ıcın once programı sıldıkten sonra program fıles'dakı common fıles klasorunu kontrol etmen dosyası varsa silmen daha sonra registry dosyasını başlat>calıştır>regedit yazarak kaıt defterını acıp local machıne ve current user dosyaları altında bulunan software klasorunde programın regıstry dosyasını silmen olacak.Eger regıstry'de bulamıyorsan ccleaner programını kur ve kayıt defterınden gereksız butun anahtarları sılmesını sağla.. Bundan sonra programı tekrar kur yenı anahtarı kullanabıleceksın.

Son Düzenleme: Borga-x ~ 08 Ocak 2008 10:54
viking20
08-01-2008, 11:27   |  #3  
viking20 avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 141
7,681 mesaj

sağol Borga,deneyeceğim.
------
edit:dediğin gibi PC de bakmadığım\eşelemediğim yer kalmadı gibi(alt anahtarlara kadar),önce Smarty Uninstaller ile zorla kaldır dedim daha sonra temizlik araçları ile genel bir temizlik yaptım ama şimdide cesaretim yok yeniden kurmaya:).Zaten tarama esnasında aşırı ram tükettiği için de vazgeçtim gibi soğudum açıkcası.Ad-Aware,Spyware Terminatör ile idare edeceğiz.
-----
Spyware Doctor - Starter Edition 5.01(ücretsiz)çıktı:güncelleme yapabilmektedir.

(alternatif)
Spyware Doctor - Starter Edition 5.1.0.273

Starter & paid karşılaştırması:

Spyware Doctor Starter Edition Comparison
Feature Comparison        Starter Edition        -- Paid Version
Award-winning protection:        Y        Y
Millions of users:        Y        Y
Spyware protection:        Y        Y
Adware protection:        Y        Y
Scan and Remove:        Y        Y
Smart Updates:        Y        Y
OnGuard Protection:        Y        Y
- File Guard:        Y        Y
- Immunizer:        Y        Y
- Startup Guard:        N        Y
- Browser Guard:        N        Y
- Process Guard:        N        Y
- Cookie Guard:        N        Y
- Keylogger Guard:        N        Y
- Network Guard:        N        Y
- Site Guard:        N        Y
- Behavior Guard:        N        Y
Community support:        Y        Y
Email support:        Y        Y
Priority support:        N        Y
Phone support:        N        Y
---------
önemli:Hangi anti malware/anti spyware bilgisayarınız ne derece yoruyor?

Son Düzenleme: viking20 ~ 09 Ocak 2008 14:31