Stadyumda Windows şovu!

CHIP Online
11-09-2009, 11:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

Ünlü bir stadyumda maç izlemeye gelenler, bu kez maç yerine Windows'un ilginç şovunu izledi...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/stadyumda-windows-sovu_15160.html

Resimlerle: Dev ekranda oyun oynamanın zevki bir başka!

Daha önce haberini yaptığımız  Dallas Cowboys stadyumunda aksiliklerin sonu gelmiyor!  48x21 metre ebatlarında olan dünyanın en büyük ekranına sahip stadyumda yaşanan olaylar, herkesin eğlence konusu oldu.

Fotoğrafta stadyumdaki yan ekranları görüyorsunuz. Maçla ilgili yazıların aktığı bu ekranlar bu sefer Windows reklamı yapıyor ama pek de iyi bir reklam sayılmaz.

Windows'un tanıtımda mavi ekran vermesi ve Bill Gates'i rezil etmesi alışıldık bir olaydır. Ama koca bir stadyum dolusu insanın, 48 metrelik bir ekrana bakarken istatistikler yerine "Windows did not shut down succesfuly" yazısıyla karşılaşması bambaşka!

Ama stadyumun ekranlardan çektiği bu kadarla da sınırlı değil. Devamı ikinci sayfada...

Tüm konu: Stadyumda Windows şovu!

İzleyin: 10 milyon piksellik ekran

Resimlerle: Dev ekranda oyun oynamanın zevki bir başka!

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Eğer ekranlardan sorumlu olan siz olsaydınız, bu hata karşısında ne yapardınız?

Ozan Can
11-09-2009, 12:26   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
913 mesaj

en az bill gatesin arkasındaki mavi ekran kadar komik

Ciim
11-09-2009, 12:31   |  #3  
Yıllanmış Üye
454 mesaj

arkama bakmadan kaçardım :D

posicor
11-09-2009, 12:40   |  #4  
Yıllanmış Üye
358 mesaj

işletim sistemini ekrana mı yüklemişler de top çarpınca kapanmış? :)

Murat.
11-09-2009, 13:42   |  #5  
Yıllanmış Üye
948 mesaj

Tartışıyoruz: Eğer ekranlardan sorumlu olan siz olsaydınız, bu hata karşısında ne yapardınız?

Hiçbirşey yokmuş gibi davranırdım. Yüzüm kızarmazdı bile. Eeeeeeee nede olsa  hatalıda olsak dünyada biz tercih ediliyoruz. Kahkaha