arkadaşlar buu stajer ehliyeten haberi olan varmı böyle bi yasa cıkacakmışşş yada cıktımı takip eden varmı ??
stajer ehliyet
çıktı sanırım kasım ayından itibaren ehliyet almak için başvuru yapanlar 2 sene stajer ehliyetine sahip olacak yani ancak yanında sürücü ehliyeti taşıyan ile birlikte araba sürecek
Raxx36ancak yanında sürücü ehliyeti taşıyan ile birlikte araba sühayır herşey normal ehliyet ile aynı sadece kurallara daha fazla uymaları gerekecek
Bende sürücü kursuna sordum :=) onların yalancısıyım 1 ay sonra arkadaşlarla da konuştuk birinde var ötekinde yok diye kafalarına göre sallıyorlar
6 Yıldır hep aynı şey söylenir durur. Bu birazda sürücü kurslarının müşteri çekme kavgası. Hadi çıktı diyelim ne olacak; 2 yıl içerisinde kaç ceza puanı alabileceğinizi düşünüyorsunuz ki? Yıllar önce eliyet aldımda şöyle adam gibi birkere olsun göĞsümü gere gere gösteremedim. Üstelik hergün araba kullanıyorum. Bence ehliyet almaktan ziyade şöför olmaya bakın. Kazaların çoğu ehliyeti olmayan şöförler değil, ehliyeti olupta şöförlüğü olmayanlar tarafında yapılmaktadır.
Çıkmadı sanırım çıksa yeni ehliyet alanlara verirlerdi yeni ehliyet aldı bir tanıdık daha bir kac günlük öyle birşey yok şu anda.
Bir kaç senedir böyle söylentiler var ama ben geçen sene alırken de stajer ehliyet çıkacak deniyordu ama nerde hani:)