baran101010daha gelmedi hediyeler inş ben evdeyeken gelir:İnşallah, dört gözle bekliyoruz
Star Trek kampanyamızda kazananlar belli oldu
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2,376 mesaj
banada gelmedi çok merak ediyom
OnlyMannBana az önce geldi t-shirtthayırlı olsun özel mesajla falan bildirdiler mi hediyeni yoksa sürpriz mi oldu ??teşekkü
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
2,727 mesaj
t-shirtt aldım çok teşekkür ederim,benim için çok anlamlı
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
3,036 mesaj
Ben şehir dışındayım, annem aradı hediyen geldi T-Shirt diye:))
cbilgen13t-shirt sayısı giderek azalıyor...eline ulaşanlar ist. mı oturuyorlar...antalya
PcMaKeRbende alanya'da yaşıyorum bana niye gelmedi hala...bu arada AÖF sınavları için ay sonunda antalya'da olucam waktin olursa GİZLİ BAHÇEDE sana içecek bişeyler ısmarlarım hehe...
cbilgen13bende alanya'da yaşıyorum bana niye gelmedi hala...bu arada AÖF sınavları için ay sonunda antalya'da olucam waktin olursa GİZLİ BAHÇEDE sana içecek bişeyler ısmarlarım hehe...tmm olur ;)
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
16,587 mesaj
Çoook çok teşekkür ederim Chip Online'a. Şimdi bana da t-shirt geldi. Çok da güzelmiş.
Mustafa Canbana da t-shirt geldi :) yalnız vireless açık şifrede komadım bişifre :D tşörte şifre mi giriceksin çekmezse :D
Beni güldürdün ya Allahta seni güldürsün ne diyim ;)
PcMaKeRo deil modemin virelessi kapalıydı yeni açtım yani modeme şifre koyayım dedimşifre :D tşörte şifre mi giriceksin çekmezse :D
Beni güldürdün ya Allahta seni güldürsün ne diyim ;)