selam arkadaşlar ben steamdan left 4 death oyununu çektim ama oyuna bir türlü giremiyorum hata veriyor
hata : ''could not load libray client''
bu hata nedir ve nasıl düzeltilir acaba yardım edenlere teşekkür ederim.
steam : left 4 death
Çektim derken?
Para veriptemi aldın yoksa ...........
???
Cevabı ne.
... lı yeri sen doldur
arkadaş doğru düzgün konuşurmusun biliyosan söle bilmiyosan konuşma bile ! steamdan inndirdim ama oyun açılmıyo hata veriyo şimdi bu forumun belirli kuralları olmasa ben o noktalı yeri bir güzel doldururdum ama neyse (bide pis pis sırıtıyo yaa) :-@
Steamdan indirdim dion da Şimdi ağzımı açtırma benim.Steam orjinal steamdan parayla mı aldın.Yoksa Cracked Steam Client mi kullandın.Bilmioyrsan konuşma deme biliyorum çünkü.Ama insanın şevkini kırıyordsun.Burda bilmeyen asıl sensin.
.... lı yer de cracked steam client leri olacaktı.Forum kuralları demişsin.Ben korsandan pek fazla bahsetmek istemediğim için o "...." lı yerleri doldurdum.
"...." lı yerleri doğru cevap ile dolduramadığın için Cracked Steam Clientlerini hiç bilmediğini varsayıyorum.Ve ona göre anlatım yapıyorum.
Sorununa gelince
Steamdan oyunun üstüne gel.Sağ tıkla Properties de.Ordan Local files. Ordan da en alttaki ikisini yap.Yani
Verify ile başlayan ve defragment.Bunları yapınca büyük ihtimalle düzelir.
Eğer olmazsa söyle başka çözüm yolları da ararım.Sen resmen bana hakaret etmişsin ama ben gereksiz bir tartışmaya girmek istemiyorum.Lütfen Tartışmayı uzatamayalım ve soruna odaklanalım...
arkadaş kusra bakma ama öle bi yazmışsınki yanlış anlamamak elde değil özür dilerim yanlış anladığım için kafam bu aralar çok bozuk o yüzden hiç bir şeye odaklanamıyorum ve steam hakkında en ufak bir bilgim yok umarım özrümü kabul edersin kusra bakma :(
Ya steamı yeniden yüklemen gerekecek yada L4D'yi.
Ama sanırsam hata L4D dan kaynaklanan birşey.birde L4D için güncellemer otomatikmi.Eğer otomatik değilse onu otomatiğe getirin ve son sürüme güncelleyin.