Steam Şok Paket (GTA IV 10 $)

blue-crash
28-12-2010, 22:02   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
159 mesaj

Arkadaşlar steam türkiyeden girince Crysis+Crysis Warhead paketini 14.99 $'a
Ama ultrasurf ile girince 9.99 $'a veriyor haberiniz olsun

Edit: Evet bugünün indirimi GTA IV + Liberty city paketi 10 $

Yanlız almaya korkuyorum ülkeye satış yok amerika üstü alsam acaba bişey olurmu diye düşünüyorum.

Son Düzenleme: blue-crash ~ 30 Aralık 2010 20:19
blue-crash
28-12-2010, 22:44   |  #2  
OP Yıllanmış Üye
159 mesaj

Arkadaşlar oyunu satın alamıyorum bütün bilgiler doğru ama kart bilgileri falan devam dediğimde şu hatayı veriyor nedir bu hata karşılaşan oldumu

There seems to have been an error initializing or updating your transaction. Please wait a minute and try again or contact support for assistance

blue-crash
29-12-2010, 00:20   |  #3  
OP Yıllanmış Üye
159 mesaj

Ultrasurf ile girince adamlar yemediler 5 $ fazlasıyla kakaladılar oyunu.Birde kart da sorun varmı diye boşyere paypal hesabı açtım sorun kartta değil ülke şeçeneklerinde.Adamlar başka ülkelere 9.99  verdikleri oyunu bize 14.99 veriyorlar ultrasurf ile alalım dedik ödemede sorun çıkardılar normal türkiye üstü girince trank diye çektiler ödemeyi.

Bu forumda iş acil oyun yardımına gelince Libertycity isimli arkadaşın olmaması çok büyük kayıp

Kapalı Hesap (101323)
29-12-2010, 14:00   |  #4  
Kapalı Hesap
3,337 mesaj
Alıntı: blue-crash  
Ultrasurf ile girince adamlar yemediler 5 $ fazlasıyla kakaladılar oyunu.Birde kart da sorun varmı diye boşyere paypal hesabı açtım sorun kartta değil ülke şeçeneklerinde.Adamlar başka ülkelere 9.99  verdikleri oyunu bize 14.99 veriyorlar ultrasurf ile alalım dedik ödemede sorun çıkardılar normal türkiye üstü girince trank diye çektiler ödemeyi.

Bu forumda iş acil oyun yardımına gelince Libertycity isimli arkadaşın olmaması çok büyük kayı

kardeş naptın ya  ben dün  yedirip  9.99  dolara aldım   nasıl  mı  ultrasurf ile  steame  tarayıcıdan giriyorsun burada küçük bir püf noktası var
oyunu alırken  united  states  i  seçiyorsun   eyaletide kafana  göre seçiyorsun ve oyunu  alıyorsun   ben bu şekilde steamden 9.99   dolara aldım crysis maximum edition u 
recep abi bugünlerde foruma girmiyor  onunda olmaması  çok büyük  kayıp
oda olsaydı  bu püf noktasını  söylerdi 

Son Düzenleme: Kapalı Hesap (193736) ~ 29 Aralık 2010 14:08
blue-crash
29-12-2010, 17:30   |  #5  
OP Yıllanmış Üye
159 mesaj

Libertycity,
Aslında o dediğin olay aklıma gelmedi değil ama satış esnasında bir uyarı var bu ilkede yaşadığımı teyyid ediyorum diye.İşte ben bir sakatlık çıkmasın belki hesabım zarar görür veya yasal bir sorun çıkarırlar diye
oraya dediğin ülke bilgilerini girmedim.Sorun değil can sağlığı olsun bizim yerli kardeşler kazansın :-)
Yeterki ordan aldığım oyunda single player olarak oynarken hile kullanayım vede ofline olarak da oynayabileyim.Ben crysis oyunlarını trainer olmadan hayatta bitiremem eğer bu steamdan aldığım oyunda
hile kullanamayacaksam,bir anlamı yok.

Kapalı Hesap (101323)
31-12-2010, 09:25   |  #6  
Kapalı Hesap
3,337 mesaj
Alıntı: blue-crash  
Arkadaşlar steam türkiyeden girince Crysis+Crysis Warhead paketini 14.99 $'a
Ama ultrasurf ile girince 9.99 $'a veriyor haberiniz olsun

Edit: Evet bugünün indirimi GTA IV + Liberty city paketi 10 $

Yanlız almaya korkuyorum ülkeye satış yok amerika üstü alsam acaba bişey olurmu diye düşünüyorum.

ultrasurf ile  alabilirsin    sorun olmaz  chip online ın admini   ile görüştüm bana  sorun olmaz diyor 

blue-crash
31-12-2010, 12:51   |  #7  
OP Yıllanmış Üye
159 mesaj
Alıntı: liberty city  
ultrasurf ile  alabilirsin    sorun olmaz  chip online ın admini   ile görüştüm bana  sorun olmaz diyor 
Aslında kaçmayacak bir paket ama işte korkum malum.Sende bir problem olmadıysa Recep Baltaş sorun olmaz dediyse alalım bari :-)