Arkadaşlar öncelikle ben mound&blade varband ı aldım orjinalini.Kurdum steam i kurmam lasımmış kurdum sonra steam üstününden oyunu kurdu ama bir sorun var oyun nal gibi çalışıor ama ben oyunun kurulu olduğu dosyayı bulamıyorum.Tüm pc yi aradım yok?
Steam üzreniden oyun
steam üzerinden oyun oynamanın doğru olduğunu düşünmüyorum.
çünkü alınan oyunların sözleşmelerini çoğu kullanıcı okumuyor. bazı oyunlar aylık ücretli
ben bu gibi yerlere güvenmiyorum.
oyunun bilgisayarında bulunmaması normal korsanlama koruması için.
Alakası yok :D :D
steam klasöründe steammaps klasörü olması lazım ordan bulursun.Şuan evde değilim olsa tam olarak söylerdim.
Ayrıca Steam kadar kaliteli bir sistem yoktur ;)
Yarı fiyatına oyunu alıyorsun.
10 yıl sonra bile o hesaptan girip pcne indirebiliyorsun.
hatta buyur steam hesabım : Mnf_Trb ekle warband oynarız ;)
Aylık ücretli oyunların altında zaten her insanın görebileceği şekilde yazmışlar, bu oyun için aylık ücret gerekmektedir diye. Zaten aylık ücreti olan oyunlar belli, arkadaşımın biri bilmeden aylık ücretli bir online oyun aldı Steam'den ve sonradan ben söyleyince aylık ücret olduğunu öğrendi. Oyuna daha önce girmediği için Steam'e geri iade etti ve parasıyla başka bir oyun aldı geri kalan parasını iade ettiler. Tabi ki güvenmemek size kalmış.
Ayrıca korsanlama koruması diye bir nedenden dolayı oyunun bilgisayarında olmaması gibi bir şey yok. İnsanları hem Steam hem de sordukları konu hakkında yanlış bilgilendirmek yerine bilginiz olmayan konuda yorum yapmasanız çok daha hoş olur. Oyunlar Steam'in kendi klasöründe bulunur.