Arkadaşlar bir zamanlar Chip dergisinin verdiği Steganos Hacker Tools adlı tam sürüm yazılımın registerini yapmıştım; ama şimdi şifreyi yazdığım kağıt kayıp. Dergiyi de kaybettim. Birisi dergide verilen linki yazabilirse memnun olurum. Eminin birileri benim yaşadığım sıkıntıyı yaşamıştır. Çözümleri bekliyorum...
Steganos Hacker Tools şifresini kaybettim
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Aslında o paket hiçbir işe yaramaz..hepside miadını doldurmuş programlar..Google ye başvurduğunda sana daha yenilerini ve iyilerini gösterecektir..
Bende vardı ama baktım programlar fos bende şifreyi saklamadım ve çöpe attım.Boşverr daha kaliteli programlar var.Onlarla bir şey yapamazsın.Zaten bazı programların özellikleri içinden çıkarılmış diye bir arkadaş yazmıştı...Olmadı sen yaz kendi programını :)
Hem sen napcan ki bu programları hımmmmmmmmmm...Seni gidi seni...
Bende vardı ama baktım programlar fos bende şifreyi saklamadım ve çöpe attım.Boşverr daha kaliteli programlar var.Onlarla bir şey yapamazsın.Zaten bazı programların özellikleri içinden çıkarılmış diye bir arkadaş yazmıştı...Olmadı sen yaz kendi programını :)
Hem sen napcan ki bu programları hımmmmmmmmmm...Seni gidi seni...
BENDE VAR AMA O PAKET BİRŞEYE YARAMIYOR BEN HİÇ BEĞENMEDİM ..
şifre :: HT040406chip
evet ben de steganos süper bir iş yapmış da hacker araçlarını toplamış diye sevindim derken birçok program win9x için yapıldığını ve diğerlerinin de fazlasıyla abuk programlar olduğunu görerek felç geçirdim - chip yine en iyisini yapmış 2004 mayıs ayıydı sanırım hacker raporu başlığı altında daha iyi programlar bulmuştu yemin ederim ki... Programlar rezalet