Stephen Hawking teorisinde dünyanın etrafına bir tünel yapılacağını ve bu tünelde bir insanın saniyede 300.000 km hızla dünyanın tersi yönünde dönebilmesi sonucu o insanın ileriki yılları görebileceğini belirtiyor. Peki bu ne kadar doğru?
Bu teori bence çok saçma ve bir yalandan ibaret ya da şizofren bir bilim adamının hayallerinin gerçek anlaşılması sonucu tüm fizikçilerin, hatta tüm bilim adamlarının buna inanması beni hayrete düşürüyor.
Düşünün biraz! Geleceği ancak Allah görebilir. Allah yarattığı tüm atomların nasıl bir değişikliğe geçeceğini iyi bilir. Çünkü o yaratıcıdır. İnsanoğlu dünyadaki sayısı bilinmeyen sayısızca atomların hareketlerini algılayabilecek akıla ve teknolojiye asla sahip olamaz.
Şayet hadi oldu diyelim mümkün değilde gerçi; Bu teknolojiye sahip olan insanlar diğer insanların ne zaman öleceğini, nerene ve ne zaman savaş çıkacağını ve hangi devletin ne zaman son bulacağını iyi bileceklerdir demektir. Ve ayrıca o hayali teknoloji kullanılarak dünyanın sonunun ne zaman geleceğini bilecekler anlamına gelir.
Peki sonuçta ne olacak dersiniz? Ben söyleyeyim;
Allah' ın varlığı inkar edilecek, ben Allah' ım diyen insan/insanlar çıkacak, insanoğlu ise bu teknolojiye yenik düşecek, sonuçta esir olacaktır. Gelecekte kuantum teknolojisi geliştiğini düşünün ve hologram teknolojisi ile gelecek zamanı bilme teknolojisi birleşip insanların nasıl Allah' ı inkar edecekleri de apayrı bir şey olacak. Ve en ilginci ise bu teknolojiye sahip olan insanlar Allah' ı ilk inkar edenler olması da olası bir düşünce.
Tekrar ediyorum arkadaşlar Stephen Hawking' ın bu teorisi onun sadece bir hayali ve şizofren hastalığının bir parçasıdır. Gelecek ancak Allah tarafından bilinir. Kimin ne zaman öleceğini de Allah bilir. Psikoloji bu kadar gelişmişken şizofren bir bilim adamının hayaline diğer bilim adamlarının inanmasına psikoloji bilim dalı bir isim koyamamışsa ne diyeyim artık.
Delinin biri kuyuya taş atmış millet altın diye atlamış suya...:)))