STOPzilla 5.0
* Detects, blocks, and quarantines Spyware and Adware in true real time.
* Four configurable types of on-demand and automatic Spyware scanning.
* Can be set to update automatically or on demand for optimal protection.
* Advanced Pop-up protection blocks ads that slow down your surfing.
* Kills browser hijackers, removes rootkits, prevents botnet attacks.
* Blocks Phishing attacks, protects from malicious Web sites.
STOPzilla; otomatik olarak adware ve spyware uygulamalarını engeller, can sıkıcı pop-up pencerelerini durdurur, çerezleri ve geçmişi siler. Spyware ve Adware uygulamalarını içeren her türlü zararlı öğeyi durdurur. Engellediği türler : Haberci servis reklamları, zararlı BHO, keylogger, backdoor trojan (truva atı), tarayıcı hi-jacker, web dialer vb.
STOPzilla; e-posta, sohbet ortamı ve telefondan 7/24 teknik destek verir.
Ana Özellikler :
# Entegre POPUP Engelleyici
# Entegre SPYWARE Engelleyici
# Entegre ADWARE Engelleyici
# Entegre ÇEREZ Temizleyici
# Entegre GEÇMİŞ Temizleyici
# Entegre HI-JACK Engelleyici
Diğer Özellikler :
# Anti-Phishing / ID Theft koruması.
# Tarama (scan) gerektirmeden gerçek zamanlı Spyware/Adware koruması.
# En gelişmiş Popup koruması uygun.
# Entegre çerez ve geçmiş temizleyici.
# Entegre Hi-Jacker (giriş sayfanızı değiştiren program) koruması.
# ZILLAsmart Teknolojisi ile günlük temel güncelleme denetimi.
# Ücretsiz 7/24 teknik destek.
Editörden :
STOPzilla, kuşkusuz kategorisinin en iyi programlarından birisi. Program, casus yazılımlara karşı mükemmel koruma sağlıyor. Pop-up, hi-jacker, dialer vb. zararlı dosyalara karşı da bilgisayarınızı koruyor. Mükemmel bir arayüze sahip olan STOPzilla ile spyware ve pop-up korumasını aktif ya da pasif kılabiliyorsunuz. Kolay kullanıma sahip olan STOPzilla'nın ayarları ile zararlı dosyalara karşı dilediğiniz gibi bir savunma yapabilirsiniz. Üstün özellikleriyle STOPzilla 5 üzerinden 5 puanı kesinlikle hakediyor.
---
Edit:tarattım(PC nin tozunu attırdı ve aşağıdaki sonucu da görünce çok şaşırdım).PrevX CSI 3.0 \PrevX Edge 3.0 da bununla eş değer(tam sürüm olmazsa silmiyor).Kesinlikle öneririm,her PC de olması gerekir.
STOPzilla 5.0
Son Düzenleme: viking20 ~ 30 Mart 2009 20:26
Güzel bir şeye benziyor. Bu bedava mı?
Bir de ben birkaç spyware programı zaten kullanıyorum, arada tarattırıyorum bunlarla. Spybot, Malwarebyte's Anti-Malware, Spyware Blaster(bunun taramsı yok), SUPERAntiSpyware. Senin antivirüs programın dışında kullandığın bir spyware programın yok muydu sisteminde? Kurmaya değip geğmeyeceğini anlamaya çalışıyorum. O yüzden sordum.
(sitesine baktım şimdi purchase seçeneği falan var, demek ki bedava değil ama bedava sürümü temizlik yapıyor mu, yoksa bulduğuyla kalıyor mu?)
Son Düzenleme: Ahmet Ertuğrul ~ 04 Nisan 2009 15:22
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 2
5,024 mesaj
viking20 siteden geçici olarak banlandı ahmet05 sana cevap yazamaz ne yazık ki.
Son Düzenleme: Kylie ~ 04 Nisan 2009 15:28
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
1,252 mesaj
Kylieviking20 siteden geçici olarak banlandı ahmet05 sana cevap yazamaz ne yazık ki.Niyeki? kendini bukadar paylaşıma adayan biri niye banlanır.